kate huling

Fotografi oleh: Rich Gilligan

Apabila pereka yang sangat bijak ini memulakan barisannya, Marlow Goods, 10 tahun yang lalu, dia pergi dengan penuh hog, boleh dikatakan. Setengah daripada pasangan (dengan suami Andrew Tarlow) di belakang Brooklyn berada di tempat-tempat panas seperti Diner dan Wyeth Hotel, Terakhir memutuskan untuk memenuhi keperluan untuk barangan kulit tempatan. Dia mula membujuk beg berwarna-warni, kasut, dan pakaian dari kulit haiwan yang digunakan di restoran Tarlow yang boleh diubah menjadi pelarut kimia, dihantar ke luar negara, atau dibuang. Akhir juga merancang pakaian kapas organik organik yang sesuai, bahawa, seperti garis kulitnya, adalah tidak berkesudahan lagi berani. Almari pakaiannya sendiri adalah panduan yang jelas: “Saya suka menonjol,” kata ibu kepada empat. “Saya suka merasa kuat, tangkas, dan stabil.”

 

[SHOP: Beberapa Barang Kegemaran Amerika Syarikat]

kate huling style dress bag skincare

Fotografi oleh: Peter Ardito

Gaya Kate Last

Trusty Carryall: “Ransel A Marlow Goods disumbat dengan beg membeli-belah yang boleh diguna semula untuk barangan runcit.” Ransel Tompkins, $ 1,120, marlowgoods.com.

 

Seragam Kerja: “Saya memakai banyak pakaian berwarna-warni. Saya peminat A Détacher yang besar. Pakaiannya begitu merak, dan setiap bahagiannya senang dipakai. “Pakaian Détacher Darcy, $ 710, shopbird.com.

 

Belanja M.O .: “Bagi setiap perkara yang saya ingin beli, saya bertanya kepada diri sendiri, ‘Adakah saya akan memakainya lima tahun yang lalu? Adakah saya akan memakainya lima tahun dari sekarang? ‘”

 

Barang berharga: “Cincin pertunangan saya.” Trinity de Cartier cincin, $ 14,900, cartier.com.

 

Shades: “Saya memakai kacamata hitam tanaman Marni. Saya suka bahawa mereka kuning dan sedikit bodoh. “$ 495, marni.com.

 

Penjagaan kulit Staples: “Saya menggunakan mentega kelapa Bumi Tu Face setiap hari, dan saya gila untuk produk wajah Chidoriya, seperti minyak biji rosehip mereka.” Mentega kelapa, $ 42, earthtuface.com. Minyak rosehip benih organik, $ 34, chidoriyaworld.com.

 

[PELAJARI: Rutin Kecantikan Sempurna Bagi Wanita Sibuk]

tangine

Fotografi oleh: Peter Ardito

Dapurnya

Menu makan malam Menu: “Kami masak bersama sebagai keluarga. Satu hidangan kegemaran ialah tagine ayam dengan lemon, zaitun, dan kacang ayam yang diawetkan. Bram adalah sumber masuk kami untuk alat memasak seramik. “Tagine, $ 64, bramcookware.com.

 

Sarapan harian: “Kale atau bunga matahari bercambah dengan kraut mentah, benih rami, dan kerang spirulina.”

 

kate huling home

Fotografi oleh: Peter Ardito

Rumahnya

Bunga Kegemaran: “Saya suka hellebores yang tumbuh di taman. Fakta bahawa mereka mekar pada musim sejuk memberi saya keseronokan utama. “

 

Di Nightstand nya: “Sebuah cawan Shino Takeda dipenuhi dengan air.” Tukang gulung tangan, dari $ 45, shinotakeda.com.

 

Palet Warna: “Banyak merah jambu, oren, dan sayur-sayuran.”

 

Koleksi utama: “Vintage kilim, tekstil, dan alat memasak dari perjalanan kami.

kate huling home

Fotografi oleh: Peter Ardito

Senarai Main Semasa: “Kami mendengar banyak hip-hop, rap, dan muzik Afrika Barat. Sekarang Zaire 74 adalah pada giliran yang berterusan. ” Zaire 74: Seniman Afrika, $ 17, bn.com.

 

Fave Flick: “Saya suka filem Wes Anderson, terutamanya” The Darjeeling Limited. “$ 7, amazon.com.

 

Di Perpustakaannya: Buku oleh Virginia Woolf. “Untuk Rumah Api,” Buku Tuai, $ 14, indiebound.com.

 

Tradisi Percutian: “Saya cuba mengubah perkara itu. Kadang-kadang kita membuat latkes dengan kawan-kawan, atau kita melawat keluarga saya untuk berjalan-jalan di hutan Vermont dengan luminarias dan api api, atau perjalanan. ”