Setelah anda menguasai Perfect Caesar Salad, jangan ragu untuk bereksperimen dengan bahan-bahan tersebut. Gaun yang berwarna cerah, berpakaian baik dengan semua jenis sayur-sayuran, jadi ambil hidangan klasik di luar romaine dan cuba kale yang bersahaja atau bersenang-senang. Mana-mana varieti yang anda pilih, pastikan sayur-sayuran itu bersih, segar, dan kering supaya berpakaian benar-benar berpegang pada daun. Anda juga boleh menggunakan pelbagai jenis roti untuk crouton berbulu atau pergi tanpa gluten dan menambah kacang panggang sebaliknya. Mulakan dengan dua resipi di bawah, kemudian biarkan imaginasi salad anda berjalan liar!

kale caesar salad

Fotografi oleh: Lennart Weibull

Kale Caesar dengan Rye Croutons

Keluarkan batang tangguh dan tulang rusuk tengah dari sekumpulan besar lacinato kale, kemudian gosokkan daun menjadi kepingan 2 inci. Daripada roti Italian desa, pergi untuk crouton rai Yahudi.

 

Dapatkan Kale Caesar dengan Rye Croutons Recipe

escarole walnut crouton salad

Fotografi oleh: Lennart Weibull

Escarole Caesar dengan Walnuts

Pisahkan daun 1 kepala escarole; air mata menjadi kepingan saiz gigitan. Gantikan roti Italian desa dengan 1 1/2 cawan walnut. Hancurkan dengan mentega cair; menghilangkan minyak zaitun. (Kacang sudah tinggi lemak, jadi anda tidak memerlukan minyak.)

 

Dapatkan Escarole Caesar dengan Resipi Walnut