yang home edit organized office drawer

Fotografi oleh: Edit Rumah

Setiap kali orang meminta nasihat mengenai bagaimana untuk mendapatkan teratur, kami sentiasa mencadangkan mereka memulakan dengan laci. Jika anda cuba mengambil seluruh rumah-atau sekadar bilik sahaja-sekaligus, anda mungkin akan menangis di sudut. Laci boleh diurus, namun menganjurkan satu laci boleh mengubah kehidupan. Sama ada di dalam bilik mandi, pejabat, atau laci sampah dapur yang ditakuti, melaksanakan sistem yang diselaraskan akan menjadikan hari anda lebih baik-kami berjanji!

rumah edit drawer organized silverware

Fotografi oleh: Edit Rumah

Kabar baiknya adalah bahawa setiap laci, tanpa mengira bentuk atau saiz, memerlukan langkah yang sama untuk mendapatkan teratur.

 

1. Ambil segalanya. Jangan menipu dengan meninggalkan sesuatu di dalam laci! Penganjur adalah seperti diet. Ia tidak akan berfungsi jika anda tidak melakukan!

 

2. Isikan semua item yang anda alih keluar, dan himpunkannya ke dalam kategori. Cuba fokus pada item seperti pen dan pensel, tips Q dan bola kapas, dan sebagainya. Anda mungkin membahagikan kategori ini ke dalam laci kemudian, tetapi langkah ini membantu anda melihat apa yang anda ada.

 

3. Sekali segalanya dipenuhi di hadapan anda, mudah untuk mengetahui apa yang perlu dihapuskan. Jika anda mempunyai 200 pen, mungkin sudah tiba masanya untuk meringankan beban. Simpan yang anda suka, yang anda gunakan, dan orang-orang yang membuat anda gembira setiap kali anda membuka laci. Begitu juga untuk solek, produk mandi, atau apa saja yang mengambil ruang berharga. Kita semua mengumpul perkara (penganjur bersalah juga!), Tetapi meluangkan masa untuk mengedit dan teratur akan memukul butang reset dan membantu anda mengutamakan barangan anda.

 

4. Ukur ketinggian, panjang, dan lebar laci sebelum membeli sebarang produk. Setiap sentimeter tunggal dengan laci, jadi cuba ambil dimensi yang tepat. Untuk pengukuran yang paling tepat, kami mencadangkan ukuran pita digital. Pengukuran tepat akan membantu anda membeli produk yang sesuai dengan laci khusus anda dan menghapuskan tekaan.

 

Berikut adalah beberapa penganjur laci kegemaran kami dalam pelbagai bahan dan saiz.

 

5. Akhirnya, sudah tiba masanya untuk memasang teka-teki jigsaw. Sebelum anda memasukkan sebarang item kembali ke dalam laci, anda ingin mengaturkan produk anda. Kami suka menggunakan gabungan sisipan besar dan kecil, dan menguji beberapa konfigurasi untuk datang dengan penyelesaian yang paling bijak untuk ruang.

 

Apabila laci ditetapkan, anda boleh mula meletakkan semua kategori anda. Laci cenderung mengambil beberapa percubaan dan kesilapan, jadi jangan takut untuk memindahkan kandungannya sehingga anda berpuas hati dengan hasilnya.

solek drawer organization nars products

 

Tonton kami mengatur laci sampah dapur dalam video di bawah.