handco-beforeafter-closet-9.28.jpg (skyword:188737)

Gambar ihsan Henry & Co Design, LLC

Setiap kaki persegi dikira apabila anda mempunyai ruang kecil untuk bekerja dengannya. Sama ada ia menukar almari ke dalam sudut bacaan yang selesa, stesen kerja kanak-kanak, atau dalam kes ini, bar rumah, kita suka untuk menilai sudut atau almari yang terlupa dan menjadikannya titik tumpuan bilik.

 

Pejabat rumah klien kami memerlukan pembentukan penuh. Suku mertua asal pusaka bersejarah abad ke-2 ini memerlukan keperibadian pada setiap peringkat. Bilik itu berada dalam keadaan kurang daripada ideal dan tidak pernah disentuh dalam beberapa dekad. Selepas merobek permaidani merah jambu yang merah jambu, membuang pintu almari bifold, dan menambah penanda mahkota, kami sudah bersedia untuk memulakan.

 

Dengan idea menggunakan pejabat sebagai lebih daripada sekadar tempat untuk membayar bil dan surat-menyurat e-mel, kami memeluk cintakan pelanggan kami untuk menghiburkan dan memerlukan pengunduran diri. Dinding-dinding itu dirawat dengan kain rumput yang lebat dan kami menggunakan kelabu muda Farrow & Ball dalam kemasan emulsi estet (warna: Dimpse) pada semua trim untuk menambah kekayaan dan kedalaman. Kami menggabungkan tekstil mewah dengan pelbagai jenis keping untuk membuat ruang eklektik dan klasik dengan bar rumah menjadi ruang pameran di dalam bilik.

handco-beforeafter-9.28.jpg (skyword:188815)

Papan rekabentuk skema ihsan Henry & Co Design, LLC

Kami bekerjasama rapat dengan kontraktor untuk mengubah peti masuk jangkauan 21-inci hingga 48 inci. Mengekalkan belanjawan kami dalam minda, kami mengimbangi dinding hiasan kain perhiasan John Robshaw India yang meliputi penutupan dengan kesombongan bilik mandi yang belum selesai yang kami sumberkan dari rak perkakasan dan rak kayu kelas atas. Unsur-unsur mesra bajet ini bertindak sebagai “kerja penggilingan adat” kami. Meja marmar Carrera adalah sisa yang kami tinggalkan dari pengubahsuaian dapur baru-baru ini. Kami menambah kelebihan countertop Ogee terperinci, dan melukis kesombongan dalam cat Far-gloss & Ball penuh warna Plummet, yang meneruskan rupa tersuai. Tarik tembaga yang tidak dicuci adalah sentuhan terakhir, membawa kehangatan dan cahaya lembut ke bahagian itu.

henry-co-after-bar-2-0915.jpg

Dan inilah pandangannya yang datang bersama-sama!

henry-co-after-detail-0915.jpg (skyword:188758)

Photo courtesy of Victor Harshbarger Photography

Daripada memasang cahaya yang tersembunyi untuk menerangi ruang, kami ingin membuat cahaya ambien. Memperkenalkan gaya global pelanggan kami, loket Osgood dari Arteriors adalah sempurna. Kami suka bagaimana ia mengedarkan cahaya, mewujudkan kesan kotak permata yang kami cari.

 

Akhir sekali, kami menambah cermin mata vintaj dan alat ganti dapur dalam pelbagai ketinggian, bercampur dengan karya seni kegemaran dan aksesori peribadi untuk memberikan kesan berlapis pada rak. Dulang shagreen yang besar di atas memaparkan botol minuman keras, dan susunan kecil ranunculus melembutkan ruang.

henry-co-after-0915.jpg (skyword:188757)

Photo courtesy of Nick Johnson Photography

Hasilnya adalah ruang yang bergaya dan canggih, bersedia untuk menghiburkan.

 

Seperti jawatan ini? Untuk lebih banyak inspirasi, ikuti Henry & Co Design di Pinterest dan Instagram.