seni dot com gallery wall

Fotografi oleh: Baik dari Art.com

Jika anda pernah terintimidasi dengan mewujudkan dinding galeri seni yang sempurna, anda tidak bersendirian. Ia boleh menjadi agak menakutkan: Adakah kolaj anda kelihatan gila berantakan? Bolehkah anda pakai bingkai bersaiz betul pada perjalanan pertama? Perlu satu lagi bahagian untuk menarik perhatian keseluruhannya? Syukurlah, ada satu aplikasi untuk semua itu (sudah tentu). 

 

Dengan Designer Wall Gallery – salah satu ciri terkini pada aplikasi mudah alih Art.com – mencari kepingan pernyataan yang bergaya yang akan membawa dinding kosong ke kehidupan tidak pernah menjadi lebih mudah. Dengan keajaiban realiti ditambah, kini anda dapat melihat bagaimana bingkai dan kepingan yang berbeza akan kelihatan tergantung di dinding anda sendiri, sepenuhnya skala. 

seni view app

Fotografi oleh: Baik dari Art.com

Mulakan dengan memilih beberapa karya kegemaran anda dalam aplikasinya – emporium dalam talian mempunyai lebih daripada 2 juta kepingan yang sedia ada, dari $ 3 hingga $ 3,000 – kemudian selar skrin “kamera” ArtView dengan dinding anda. Dalam beberapa saat, anda akan melihat bahagian yang anda pilih hampir tergantung di hadapan anda. Pindahkan mereka ke sekeliling, swap satu untuk saiz yang kecil, atau pilih bingkai atau sekeping yang berbeza sama sekali. Amaran: ia sangat ketagihan. 

 

Jika anda memerlukan bantuan memasang dinding galeri anda, cuba salah satu daripada susun atur tetap yang tersedia antara dua hingga lima bingkai dalam saiz dan kedudukan yang telah ditetapkan. Aplikasi ini bahkan telah menyusun koleksi seperti Moden dan Minimalis yang tersedia jika anda merasa tidak tahu apa-apa di mana untuk bermula. 

 

Sudah ada koleksi seni di rumah, tetapi tidak pasti bagaimana untuk mengubahnya menjadi dinding galeri? Gunakan aplikasi untuk melihat saiz dan jenis bingkai yang paling sesuai untuk digantung di ruang anda; bermain-main dengan pemilihan bingkai bersaiz piawai (dan akhirnya mengetahui bagaimana aksen yang kosong di atas sofa anda.)  

 

[LIHAT: Cara Mengatur Dengan Gaya dengan Remodelista]

seni view gallery app

Fotografi oleh: Baik dari Art.com

Jika anda tidak menyukai dinding galeri maya yang anda buat, cabut skrin dan mulakan semula, tidak ada pulangan yang berlebihan atau membungkus semula pakej yang besar. Dan jika anda terjebak di antara tiga (okay, lima) dinding galeri yang anda telah styled, mudah simpan atau pesan gambar kepada rakan untuk pendapat kedua dalam, baik, saat. 

 

Bersedia untuk melepaskan pereka dalaman anda? Muat turun aplikasi percuma (tersedia di Apple Store) untuk mula memilih karya kegemaran anda; bukti bahawa rumah yang indah benar-benar hanya satu klik sahaja.