cider dijon salad dressing

Fotografi oleh: Johnny Miller

Kami suka balsamic vinaigrette sebanyak orang seterusnya – sebenarnya, ia adalah salah satu daripada kami 4 Keperluan Salad Berpakaian Semua Orang Harus Memimpin. Tetapi apabila anda sudah bersedia untuk memperluaskan repertoir anda, campuran mudah-to-whip-bersama dibina pada bahan-bahan segar harus menjadi langkah seterusnya anda. Anda boleh membuat mana-mana daripada mereka dalam masa kurang daripada yang diperlukan untuk memutar salad hijau. Throw komponen dalam balang (atau bekas lain dengan tudung), dan berikan campuran beberapa shake yang baik. Dalam masa kurang daripada satu minit, anda akan mempunyai pakaian baru untuk hujan renyai.

 

Tinker dengan rasa kegemaran dengan menambahkan Pecorino kacang kian ke ladang rempah-rempah mentega atau umami yang kaya dengan tumbuhan herba, atau cuba bermula dengan bahan asas yang tidak dijangka, seperti santan atau tomato parut. Leftovers boleh didinginkan dalam balang. Mereka akan kekal segar selama tiga hari, bersedia untuk berpakaian ensemble berdaun seterusnya.

balang of salad dressings

Fotografi oleh: Johnny Miller

Dapatkan resipi (dari atas ke bawah):

 

1. Cider-Dijon

Dos dua epal – cider segar dan cuka cider – pekat sehingga vinaigrette tradisional ini.

 

Dapatkan Cider-Dijon Dressing Recipe

 

2. Keju Biru Rendah Lemak

Resipi kami apabila keju biru kami menyerang serangan! Ia dibuat dengan yogurt Yunani 2-peratus dan susu bukannya biasa – kurang memanjakan tetapi hanya memuaskan.

 

Dapatkan Resipi Keju Biru Rendah Lemak

 

3. Orange-Miso

Semangat dan jus jeruk menambah tipu daya untuk pasangan klasik miso dan halia dalam berpakaian Asia yang terinspirasi ini.

 

Dapatkan Resipi Berpakaian Orange-Miso

 

4. Soy-Citrus

Benih wijen bakar dan sentuhan madu mencairkan jus jeruk dan limau gedang dalam vinaigrette soya ini.

 

Dapatkan Resipi Pembungkus Soya Citrus

 

5. Kelapa Lada

Ternyata santan berkrim hanya perkara yang dapat menjinakkan chili Thai yang berapi-api. Tambah scallion yang dihiris nipis dan pudina segar dan anda mempunyai gaun manis dan pedas yang tidak dapat ditahan untuk sebarang salad.

 

Dapatkan Resipi Masakan Kelapa Pedas

 

6. Herba, Lemon, dan ikan teri

Rempah segar – peterseli, pudina, dan chives – boleh mengambil peringkat tengah di sini, tetapi ikan bilis pastinya adegan-stealer. Funk tebal mereka mengambil vinaigrette ke peringkat seterusnya.

 

Dapatkan Herba, Lemon, dan Resipi Kepiting Anchovy

 

7. Buttermilk-Pecorino

Trio yang tajam dari buttermilk, yogurt, dan lemon diimbangi oleh Pecorino Romano yang asin, sedap di riff ini di peternakan.

 

Dapatkan Resipi Berpakaian Buttermilk-Pecorino

 

8. Tomat parut

Tomato dan oregano segar tambahkan badan kepada vinaigrette merah anggur ini, sementara hanya sedikit gula yang mengeluarkan rasa.

 

Dapatkan Resipi Berpakaian Tomato Grated