Bilik kraf saya adalah kaki persegi kegemaran saya di rumah kami – tidak ada tempat lain yang saya lebih suka untuk berehat, atau membuat keadaan huru-hara! Walau bagaimanapun, saya suka dapat membersihkan secara relatif dengan cepat apabila saya selesai membuat kerajinan. Saya sentiasa berasa lebih kreatif dan terinspirasi apabila saya bermula dengan ruang kemas. Berikut adalah helah saya untuk menjaga koleksi kilang saya semakin meningkat di cek.

Martha Stewart Craft Hutch and Cabinet

Sekeping Penyimpanan Serbaguna

Jika anda akan melabur dalam satu bahagian perabot, inilah yang! Ini Martha Stewart Kraft Ruang Hutch dan Kabinet (tersedia melalui Koleksi Hiasan Rumah) adalah senjata rahsia saya untuk menjaga teratur. Ia mempunyai petak yang sesuai untuk setiap bekalan kraf yang dapat dibayangkan, dari kraf cat ke pukulan kertas hingga reben.

Martha Stewart Craft Cabinet

Bahagian yang terbaik adalah anda boleh menutup pintu ke kabinet kerajinan untuk bilik yang bersih serta-merta!

Haeley Giambalvo Craft Room

Kosongkan Kotak Penyimpanan dengan Label

Saya menggunakan kabinet kraf saya dengan beberapa kotak simpanan plastik yang jelas untuk bekalan kecil seperti pom-poms, sekerap reben, dan perhiasannya. Saya suka dapat melihat bekalan kraf di dalam kotak. Label papan tulis di bahagian depan setiap kotak membantu saya dengan mudah mencari apa yang saya perlukan dan boleh dikemas kini seperti yang diperlukan ketika saya beralih bekalan. Saya juga menambah label papan kapur ke dalam petak terbina dalam kabinet penyimpanan saya, menetapkan laci khusus untuk pelbagai pelekat saya, dan dulang tarik keluar untuk gunting dan kertas pukulan.

Jelas Storage Jars

Menunjukkan bekalan kraf tercantik anda seperti pita berjenama ini dalam balang yang jelas juga. Gelas cookie kaca ini adalah saiz yang sempurna untuk memegang beberapa gulung pita.

Fail Cabinet Craft Storage

Kabinet Fail Ditahan

Laci dalam kabinet fail membuat penyimpanan yang sempurna untuk bekalan kraf yang lebih besar. Lihat tutorial langkah-demi-langkah saya untuk melihat bagaimana saya menukar kabinet fail lama ke dalam unit penyimpanan bekalan kerajinan kombinasi dan senarai kalendar / tugasan dengan menutupnya dalam cat papan tulis!

Fail Cabinet Yarn Storage

Selain menggunakan laci fail untuk menyimpan benang dan kain, saya menyimpan satu laci yang dipenuhi dengan folder fail gantung untuk mengatur pelekat, label, stensil dan sekeping kertas saya. Folder fail adalah alat yang sempurna untuk mengatur semua barangan scrapbooking dan kertas anda.

Alat Box Craft Storage

Piawaian Penyimpanan Segerak

Kotak peralatan vintaj sangat sesuai untuk menyimpan kemungkinan kecil dan berakhir, dan kelihatan cantik juga!

Cantik Desk Tray

A Curated Catch-All Dulang

Saya suka menyimpan beberapa yang paling cantik, dan yang paling banyak digunakan, mudah dibekalkan di meja saya. Dulang simpan menyimpan menyimpan gunting emas saya, stapler, dan gam gam juga terkandung dalam cawan espresso kecil.

 

Saya harap anda telah menemui beberapa idea yang berguna untuk mencuba ruang angkasa anda sendiri! Kepala ke blog saya, Design Improvised, untuk lawatan penuh bilik kraf saya.