rebus egg

Fotografi oleh: Johnny Miller

Maaf, ayam, tetapi dalam resipi lazat ini, telur pasti akan datang terlebih dahulu. Setiap hidangan bermula dengan versi protein yang paling dimasak dari salah satu protein yang paling serba boleh di sekitar (kami meneka bahawa anda mungkin mempunyai banyak yang tersisa selepas Paskah). Crack membuka beberapa atau sedozen, dan anda mendapat pangkalan untuk hors d’oeuvre yang lazat, sandwich sesuai untuk ratu, atau dua hidangan sampingan yang memuaskan.

 

Pro Tip

Untuk telur masak yang lembut dan lembut, bukan karet, letakkan telur dalam periuk dan tutup dengan air sejuk sebanyak 1 inci. Bawa mendidih ke atas api yang tinggi; tutup dan keluarkan dari haba. Biarkan berdiri 8 minit, kemudian beralih ke mandi air ais.

gribiche and steamed potatoes

Fotografi oleh: Raymond Hom

1. Gribiche

Kami mengucapkan terima kasih kepada Perancis untuk saus ini yang membintangi telur rebus. Dihiasi dengan capers dan cornichons yang tebal, ia membuat peragaan meriah untuk kentang baru yang dikukus.

 

Dapatkan Resipi Gribiche

syaitan-ish egg bites

Fotografi oleh: Raymond Hom

2. Telur Penyihir Cheater

Tidak mempunyai masa untuk merosakkan perjanjian sebenar? Buat riff ini dibakar pada telur yang dibakar. Ia mempunyai mayo, mustard, paprika, dan dill, tetapi hanya mengambil masa 10 minit untuk memasang keropok padi di atas.

 

Dapatkan Resipi Telur Devater’s Deviled

kari egg and butter tea sandwiches

Fotografi oleh: Raymond Hom

3. Sandwich Teh Telur-Telur Kari

Sandwic keju krim dan krim adalah tahun lepas! Anda akan melupakan semua tentang mereka apabila anda mengambil gigitan versi ini dengan campuran mentega, telur rebus, serbuk kari, yogurt, jalapeño, dan cilantro.

 

Dapatkan Resipi Sandwich Teh Telur Curry-Butter

tiga pepper egg salad cups

Fotografi oleh: Raymond Hom

4. Tiga Telur Telur Salad

Triniti rasa yang suci dari peppers-pepperoncini, Peppadews, dan lada bel-menetapkan salad telur ini. Hidangkan dalam cawan selada mentega atau di antara kepingan roti putih lembut.

 

Dapatkan Resipi Salad Telur Tiga Telur