sayap-naik-371-d112539.jpg

Sayap ini dibakar, yang menjimatkan dapur untuk membuat makanan ringan dan memudahkan pembersihan untuk anda. Selain itu, sayap yang dipanggang sepenuhnya tangan-jauh lebih mudah daripada melayang di atas penggoreng yang mendalam. Bonus lain tidak ditambah lemak, kerana sayap memasak dalam lemak mereka sendiri di dalam ketuhar. Kami tidak mendakwa mereka sihat, hanya kerana mereka ketagihan dan kurang berminyak daripada versi goreng biasa.

 

Plus, anda boleh membuat sayap ini terlebih dahulu dan memanaskan semula mereka apabila tetamu tiba. Sayap-sayap Dijon dipanaskan sebagai sebahagian daripada resipi. Untuk sayuran Sriracha-Buffalo atau sayap oren-oren, panaskannya dalam ketuhar 350 darjah sehingga dipanaskan, kira-kira 10 minit. Hari permainan dan seterusnya, anda mesti mencuba resipi ini!

Sayap ayam bakar

Lupa goreng: Semua sayap ini memerlukan perasa dengan garam dan 45 minit dalam ketuhar 450 darjah.

 

Dapatkan Resipi Sayap Ayam Baked

maple-dijon-chicken-wings-371-d112539.jpg

Maple-Dijon Chicken Wings

Diilhamkan oleh kombo madu mustard klasik dan dengan ayam dengan saus mustard, resipi tiga bahan ini adalah ode kepada sawi sawi dan kawan terbaiknya, sirap maple. Hidangkan dengan baji lemon untuk mengimbangi rasa manis pedas.

 

Dapatkan Maple-Dijon Chicken Wings Recipe

sweet-and-sour-orange-chicken-wings-371-d112539.jpg

Sayap Ayam Sweet-and-Sour Orange

Ayam oren adalah sensasi takeout Cina, tetapi sayap ini lebih enak dan lebih mudah dibuat di rumah. Mereka dibuat dengan bahan-bahan segar, dan bahagian yang paling mengejutkan: tiada oren dalam sos. Melepaskan sayap dengan sos dan kepingan oren memberikan banyak rasa jeruk zesty-dan menjadikan ini salah satu daripada resipi ‘you-can’t-have-just-one’.

 

Dapatkan Resipi Sayap Ayam Sweet-and-Sour Orange

sriracha-buffalo-chicken-wings-371-d112539.jpg

Sayap Ayam Sriracha-Buffalo

Peningkatan kami pada sayap Buffalo klasik yang dibuat dengan Frank’s RedHot Sauce dan mentega kekal sebagai karya tiga ramuan, hanya sos panas dihidupkan untuk semua kegemaran pedas pedas, Sriracha.

 

Dapatkan Sriracha-Buffalo Chicken Wings Recipe

Tonton Harian Makanan Setiap Hari kami Sarah Carey cambuk semua tiga perisa sayap dibakar ini: