Cupcake Cake Carrot dengan Cream Frosting Keju

Kek lapis Amerika yang dikasihi banyak dikurangkan kepada bentuk kek cawan. Walaupun tidak dimakan, cupcakes ini membuat makanan ringan lazat. Berikan mereka peningkatan Paskah dengan meminjam alat dari pemanggang Jerman: acuan pegas. Dengan akhbar cepat, anda boleh mencetak reka bentuk kelinci dalam kalangan fondant. Dapatkan panduan langkah demi langkah kami.


Sumber: Martha Stewart Living, April 2009


Hasil

Bahan-bahan

Cara memanggang kacang

Arah

Variasi

Kismis emas memberikan cupcakes ini menambah tekstur, tetapi anda boleh meninggalkan mereka jika dikehendaki. Anda juga boleh menambah kacang; toast mereka seperti yang diarahkan, dan kemudian kucai halus mereka sebelum kacau menjadi adunan.

Nota Cook

Cara Memanggang Nuts
Panaskan ketuhar hingga 350 darjah. Keluarkan kacang secara merata pada lembaran penaik rim; toast, kacau sekali-sekala, sehingga wangi, 8 hingga 10 minit (berhati-hati untuk mencegah pembakaran). Memindahkan lembaran ke rak dawai; biarkan kacang sejuk sepenuhnya.

Cara Kelapa Roti
Panaskan ketuhar hingga 350 darjah. Keluarkan kelapa secara merata pada helai baking sheet; roti panggang, kacau sekali-sekala, sehingga berwarna coklat, kira-kira 10 minit (atau lebih lama jika warna gelap dikehendaki). Memindahkan lembaran ke rak dawai; biarkan kelapa sejuk sepenuhnya.