roser-md109758.jpg

Fotografi av: Raymond Hom

Roser vil snart være i full blomst, så hvilken bedre mulighet til å være vert for en hagefest? Du trenger ikke engang en hage! Fra blomster cocktails til romantiske dekorasjoner og desserter, her er hvordan du gjør plass til en seng av roser.

 

Start med stjernen av arrangementet: blomstene selv. Det er ikke noe bedre sted å være vert for en slik fest enn i din egen kjærlig voksen hage, og du kan finne inspirasjon i dine egne roser for festenes fargepalett. Her samlet vi en bukett klassisk formet, gammeldags blomstring i en rekke myke pinks og delikat pastellgul for et idyllisk engelsklandskap. Forbedre dramaet i en blandet bukett med komplementære farger og på tvers av scener fra knust til fullblåst. Engelske roser, hybrider av gamle hagesroser og moderne buskroser, kombinerer gammeldags form og duft av gamle roser med de repeterende blomstrende egenskapene til de moderne. Varianter som vises i denne gjengen inkluderer den himmelsk duftende Juliet, den delikate “Sweet Perfumella” og den klassisk favoriserte “Baby Romantica”. Etter å ha plukket favorittene dine, ta dem med til tabellen – inkludert ferske arrangementer og boller av potpourri til bordet – og dine gjester vil bli nedsenket i myke, unfurling blomster.

 

[IKKE MISS: Våre beste Rose-arrangementer]

rosa baby shower

Fotografi av: Lisa Ziesing av Abby Jiu Photography

Send ut rosa invitasjoner

Delikat, rose-inspirert brevpapir legger til en sofistikert berøring. Mens disse kortene kan se dyrt ut, er de ganske enkle å lage seg selv. Alt du trenger er cardstock, et stempelpute og en slags grønn grønnsak. Du kan bruke radicchio hoder, romaine salat hoder, eller til og med halvert brussel spirer for forskjellige blomsterprints. Hvis du vil ta et skritt videre, gi hver side en spritz av rose-duftende parfyme eller tuck noen få tørke rose kronblade inn i en konvolutt satchet.

 

[MAKE: Rosy Stationery]

skjønnhet and the beast baby shower tea party favors

Fotografi av: Brklyn View Photography

Velkommen gjester til hagen

I en slik setting er det ikke nødvendig å trekke oppmerksomhet fra den naturlige skjønnheten rundt deg. I stedet dekorere med små detaljer som vil gi et stort inntrykk. Tenk: Presset blomstermønster, en rose serviettfold, eller floral stråler for å legge til en lys farge i vannbriller. Silkeblomsterpartiet lysene er nydelige i dagslyset og absolutt forbløffende om natten drapet på kolonner eller vegger, men kan også foretes over et takterrasse for fortryllet belysning. Ville det ikke vært fantastisk å sitte under glødende røde roser mens ettermiddagen passerer?

 

Hvis du serverer te på festen, skal du passere disse nydelige foldede konvoluttene i forgylt design og pakke med tilpasset te. (Ta en nærmere titt på den lille gullbelagte skjeen, og du vil se på det subtile blomstermotivet.)

 

[MAKE: Tea-Bag Envelope Party Favorits]

beets10-mld1092452.jpg

Fotografi av: Richard Banks

Hva å tjene

Roser er essensen av dekorasjonene dine, fargepaletten og avskjedsgaver, så hvorfor ville de ikke høre på menyen? Deres beroligende, deilige duft er kraftig i enhver oppskrift. Infusjon er en vanlig måte å tilberede med rosenbladene – sett på en enkel rosenbladet kaffe eller te, en smaksatt sirup eller en gelé for topping smurt kjeks. Lyseblå rosenbladene er nydelige, men enhver favoritt kan brukes, forutsatt at den er organisk og ikke-toksisk.

 

Søthet er forventet, så server deg noe ypperlig smakfullt: Denne enestående bønne-og-yoghurtfatet med valmuefrø-lavash er lett børstet med ekstra jomfruoliven og strøet med valmuefrø og syltet rosenblad. (Det er riktig, spiselige rosenblader.)

 

Få Beets og Yoghurt med Pickled Rose Petals Oppskrift

ld110605-plomme-rose-0034.jpg

Fotografi av: Jonathan Lovekin

Men selvfølgelig, hva er en fest uten litt søt etterlengtelse? Her har vi en rose-duftende plomme krummer tårte. Fruktbaserte desserter er så forfriskende i det varme været, og dette er nesten for pent å spise (nøkkelord, “nesten”.)

 

[FÅ RECIPE: Rose-Scented Plum Crumble Tart]

rose ingefær-muffins-0616.jpg (skyword:294788)

For de som liker å holde ting søt og enkelt, legger du ut en skuff med disse rose og ingefær cupcakes. Sukkerbørstede rosenbladene har noe av en mystisk glitring i sollyset, med skjulte juveler av kandisert ingefær gjemt inne i disse søte små kaker.

 

[Hent mottaket: Rose-and-Ginger Cupcakes]

Lillet-rose-cocktail-0616.jpg (skyword:294799)

Skål på ettermiddagen med søte drinker, som denne lilletroscocktailen, som lukter med friske blomster og søte bær. Topping drikke med en spiselig blomst eller floral isterne er en søt berøring til denne drinken.

 

[HØY EN GLASS MED: Lillet Rose Spring Cocktails]

grønn tea and rose sugar scrub

Fotografi av: Anusha Rajeswaran

Si takk”

Ved festenes ende, vil enhver sjenerøs vertinne sende bort sine gjester med en vakkert pakket favør. Det tjener som en påminnelse om den glade anledningen som tilbrakte med deg. Her er den perfekte tingen: Denne beroligende exfolianten krever noen naturlige ingredienser – grønn te, kokosnøttolje og naturligvis rosenblad, som alle pakker en kraftig slag.

 

[Gjøre: grønn te og rosesuberkrubb]

Følelse inspirert? Se hvordan du kan prettify dine cocktailer på tre måter!