de home edit organized office drawer

Fotografi av: Hjemredigeringen

Når folk spør etter råd om hvordan man skal bli organisert, foreslår vi alltid at de starter med en skuff. Hvis du prøver å ta på hele huset – eller bare et rom – på en gang, vil du sannsynligvis ende opp med å gråte i et hjørne. En skuff er håndterbar, men det kan være livsforandring å organisere en skuff. Enten det er på badet ditt, på kontoret eller i den fryktede kjøkkenskuffen, vil implementering av strømlinjeformede systemer gjøre dagen bedre – vi lover!

hjem edit drawer organized silverware

Fotografi av: Hjemredigeringen

Den gode nyheten er at hver skuff, uansett form eller størrelse, krever nøyaktig samme trinn for å bli organisert.

 

1. Ta alt ut. Ikke lure ved å forlate noe i skuffen! Organisering er som en diett. Det vil ikke fungere hvis du ikke begår!

 

2. Sorter gjennom alle elementene du fjernet, og grupper dem i kategorier. Prøv å fokusere på som ting som penner og blyanter, Q-tips og bomullsballer, etc. Du kan ende opp med å dele disse kategoriene i skuffen senere, men dette trinnet hjelper deg å se hva du har.

 

3. Når alt er lined opp foran deg, er det enkelt å finne ut hva som må elimineres. Hvis du har 200 penner, er det kanskje på tide å lette belastningen. Hold de du liker, de du bruker, og de som gjør deg glad hver gang du åpner skuffen. Det samme gjelder sminke, badeprodukter, eller alt annet som tar opp verdifull plass. Vi samler alle ting (arrangørene er også skyldige i det!), Men tar deg tid til å redigere og bli organisert, og treffer tilbakestillingsknappen og hjelper deg med å prioritere dine varer.

 

4. Mål høyde, lengde og bredde på skuffen før du kjøper noe produkt. Hver eneste centimeter teller med skuffer, så prøv å ta nøyaktige dimensjoner. For den mest nøyaktige måling anbefaler vi et digitalt målebånd. Nøyaktige målinger vil hjelpe deg med å kjøpe produkt som passer til din spesifikke skuff og eliminere gjetningen.

 

Her er noen av våre favoritt skuff arrangører i en rekke materialer og størrelser.

 

5. Til slutt er det på tide å montere puslespillet. Før du legger gjenstander tilbake i skuffen, vil du ordne produktet. Vi liker å bruke en kombinasjon av store og små innlegg, og teste flere konfigurasjoner for å komme opp med den smarteste løsningen for plassen.

 

Når skuffen er satt opp, kan du begynne å sette alle kategoriene dine bort. Skuffer har en tendens til å ta noen prøve og feil, så vær ikke redd for å flytte innholdet rundt, til du er fornøyd med resultatet.

sminke drawer organization nars products

 

Se på oss, organiser en kjøkkenskuff i skuffen nedenfor.