kvinne playing with dogs boarding center rope toy

Fotografi av: Hero Images / Getty

Tenk deg å sjekke inn på et hotell og innse at det ikke var det du forventet. Rommet er skitne, ansatte er frekk og klimaanlegget er ødelagt-hva gjør du? Hvis du er et menneske, kan du sjekke ut og finne bedre innkvartering. Men hvis du er en hund, vel, er alternativene dine begrenset.

 

Våre kjoler stoler på oss for å være deres stemmer og talsmenn, og derfor er det ekstremt viktig å planlegge for omsorg hvis du drar bort i sommer. I mange stater er husdyrpleieindustrien, som inkluderer kenneler, daycares og groomers, i stor grad uregulert, så det er opp til eiere å sikre at fasilitetene oppfyller sine personlige standarder.

 

Som grunnlegger og administrerende direktør for International Boarding & Pet Services Association (IBPSA) har Carmen Rustenbeck tilbrakt de siste 15 årene, og hjelper bedrifter å gi toppkvalitet til fire-leggede (og i noen tilfeller fjærede og skalerte) venner. Her deler hun tipsene sine for å identifisere en kvalitetsbording kennel, samt hvordan du best forbereder kjæledyret ditt for et trygt og komfortabelt opphold.

 

[LÆR: Hvordan å reise trygt med et kjæledyr]

kjæledyr owner dog women talking boarding center

Fotografi av: Hero Images / Getty

Planlegg, Planlegg, Planlegg

Som de beste hotellene, blir de beste kennelene ofte booket langt i forveien, spesielt under populære reisetider. For den jevneste opplevelsen, vil du begynne å planlegge måneder – og kanskje til og med et helt år på forhånd. “Hvis du drar i morgen, er det ikke på tide å være på jakt etter et innstigningsanlegg, sier Rustenbeck. “Jeg hører fra folk som allerede er bestilt for høytiden. For sommeren reiser, avhengig av hvor du bor, er det ideelt å se et år framover. “

 

De fleste fasiliteter vil kreve bevis på vaksinasjoner og en ren helseerklæring, så også faktor i tide for å få kjæledyret ditt til en veterinærbesøk. Det er sannsynlig at hunden din vil trenge en bordetella vaksine for å beskytte mot kennelhoste, og veterinæren din kan også foreslå en vaccine mot hundinfluensa.

 

Noe å huske på: Hvis kennelen din ikke spørre om kjæledyrets helse, spurte det sannsynligvis ikke om noen kjæledyrs helse. Tenk på din reservasjon før du setter ditt kjæledyr i fare for smittsomme sykdommer.

 

Ta en tur

Første gang du besøker kennelen, bør ikke være dagen du drar til ferie.

 

“Først, planlegger å ta en tur på anlegget uten kjæledyret ditt, “anbefaler Rustenbeck. “Det er viktig å få et godt førsteinntrykk og møte medarbeiderne mens du ikke har det travelt.”

 

Et dårlig boarding anlegg kan gi seg bort før du selv kommer til resepsjonen. “Når du trekker inn på parkeringsplassen, er det rent? Ser resepsjonen ren ut, eller lukker en lukt deg så snart du går gjennom døren? Spør Rustenbeck. “Det er ingen grunn til et anlegg for å lukte, det er en gave, du er ikke et sted du vil være.”

 

Kom forberedt med spørsmål til de ansatte, og vær ikke sjenert om å være nysgjerrig eller altfor beskyttende, husk, kjæledyret ditt kan ikke be om seg selv. Er det en evakueringsplan i tilfelle en flom, brann eller annen nødsituasjon? Har de en medarbeider opplært i dyre HLR og førstehjelp? Hvis kjæledyret ditt har medisiner, er det noen som er forberedt på å håndtere dem? Er rengjøringsmiddelene allergenfrie? (IBPSA gir en omfattende liste over spørsmål til dyreeiere her.)

to dogs playing with stuffed animal toy

Fotografi av: Hero Images / Getty

Hvis hunden din vil samhandle i lekegrupper, må du sørge for å besøke dette området og hans kennel.

 

Et annet merke av en kvalitets kennel? Et utdannet personale og engasjert ledelse. Et toppnivå anlegg vil kreve at deres ansatte gjennomgår trening og vil forfølge tredjeparts sertifisering. Spør personalet om hvilke dyrepleieprogrammer de har fullført, og hvis anlegget tilhører noen profesjonelle foreninger, for eksempel IBPSA.

hunder peeking over barrier boarding center

Fotografi av: Hero Images / Getty

Bestill et prøveopphold

Når du har funnet ut at en kennel oppfyller dine standarder, er det på tide å få kjæledyrets tilbakemelding. Hvis du planlegger å gå på hunden din for en ukes ferie, må du først bestille ham en overnattingstest. Når du plukker ham opp neste dag, vær nøye med kroppsspråket hans.

 

“I min bransje ligger kjæledyret aldri – de vet ikke hvordan,” sier Rustenbeck. “Jeg forteller alltid eiere, du trenger virkelig å vite kjæledyret ditt og være kjent med kroppsspråket hans. Hvis du kjenner kjæledyret ditt, vil du vite om han er komfortabel. “

 

Hvis kjæledyret ditt virker avslappet, glad, rent og sunt når du plukker ham opp, planlegger flere besøk til kennelen for å få ham til å besøke og akklimatisert med lukter og lyder. Jo oftere han besøker med deg – selv om det bare stopper ved lobbyen for å hilse på skrankepersonalet – jo bedre forberedt vil han være å bo for en lengre tur.

boston terrier dog training woman rug

Fotografi av: Tetra Images / Getty

Vurder en kjæledyr sitter

Noen kjæledyr er ikke gode kandidater for selv de beste av boarding fasiliteter. Hvis kjæledyret ditt har visse helseproblemer eller atferdsproblemer, eller bare ikke tar vennlig med nye miljøer, vil du kanskje vurdere hjemmebruk når du er borte.

 

Når du ansetter et kjæledyrsittingstjeneste, er det viktig å intervjue dem så nøye som en kennel. Ikke bare tar de vare på familiemedlemmet ditt, men de har også tilgang til ditt hjem. “Pet sittere burde være bundet, sertifisert og forsikret, sier Rustenbeck. “Be om henvisninger, gjør din forskning på sosiale medier, og ring Better Business Bureau før du gjør noen reservasjoner.”

 

Ideelt sett vil du planlegge en personlig møte og hilsen med sitter og kjæledyr før du drar til ferie. Det er også en god ide å sjekke inn med boligen din forsikring for å bekrefte at du er dekket for enhver type nødsituasjon som kan oppstå mens noen andre er hjemme.

 

Når du har gjort de riktige arrangementene for kjæledyret ditt, er det på tide å nyte ferien – du fortjener det etter alt arbeidet du legger inn for din firbente venn.