Suppe Pairings

Liven opp suppen din med bare høyre side.

Først av alt er det helt legitimt å gå til butikk for sidene. Hvis du er heldig nok til å ha en kinesisk-tysk-Japan-Gresk-Korea-by i nærheten av deg, ha det gøy med en annen carb som risekiks, naan og lignende. Og ikke glem at leftover pizza, kutt i små firkanter og ristet er alltid et godt alternativ.

 

Når du velger parringene dine, vurder:

 

Går det med suppen? Prøv en crusty surdeig for å dyppe i suppe eller en maischips for å skåle opp svart bønnesuppe.

 

Går det suppen? Alle elsker baconbiter, unntatt vegetarianere, selvfølgelig – de kan prøve smuldret nori eller tofu croutons for litt salt eller knase i hver bit.

 

Går det i suppen? Hvorfor ikke legge til en dukke av creme fraiche eller en skje med pesto som blir rørt inn? Som en bonus ser disse flotte ut for å presentere suppen.

 

Går det nær suppen? Hvis en side skal stå på egen hånd, som en smorrebrod-smørbrød (små danske smørbrød som er like vakre å se på som de skal spise, men er også enkle å lage, sett i The Soup Club Cookbook) eller a hjertelig side salat, Dine smaker bør supplere suppen, men gi litt kontrast. Lettere supper trenger mer vesentlige sider mens hjerteligere supper er best med lyse, knasefulle, lyse sider.

dansk Open Faced Sandwiches (Smørrebrød)

Dansk Smørbrød (Open-Faced Sandwiches)

Noen ganger er det godt å bruke litt selvbeherskelse. Taco Night forlater alltid oss ​​litt gretten – det er et så lett, mengde-behagelig måltid, men det bruker opp hver skål i skapet. Som regel, gå for noen alternativer, ikke alle mulige alternativer. Corn chowder er veldig bra med charred jalapenos, smuldret bacon, revet cheddar, terninger av terninger, ristet rød paprika, rømme, og oyster crackers … men det er like bra med noen tre, og det er færre retter å rydde opp.

bruscetta

Vær kreativ med suppesiden din.

For å fullføre måltidet, par din drikke også! Vi stoler på våre lokale oenologer: Bobler går bra med tykkere supper. Dette betyr ikke at det er Champagne-eneste (selv om det virkelig ville være så galt?). Tenk på en tørr lambrusco, baskisk sidra eller kunstige busker for å leve opp din seltzer. 

 

Vet ikke hva jeg skal lage mat? Sjekk ut videoen nedenfor!