hjerte-kake-618-d111605.jpg

Fotografi av: Aaron Dyer

Det er mye søtsaker som flyter rundt, kommer Valentinsdag. Men her er en dessert som ingen vil være i stand til å motstå. Det er sjokolade! Det er hjerteformet! Egentlig blir det mer sjarmerende enn dette?

 

Skjønnheten i denne kaken er at ingen spesialtilbehør er nødvendig. Hvis du allerede har en rund kake og en firkantet kakepanne, er du klar. Vi bakt vår favoritt sjokoladekake, så bare kuttet det sammen for å danne en hjerteform. Rosa, selvfølgelig, er fargene på frosten på denne kaken.

 

 

dyptfølt-dessert-diagram.jpg

Denne oh-så-enkle hjerteformede kaken kan gjøres med noen som helst sjokoladekakeoppskrift. Lei av samme ol ‘, samme ol’ arkkake og leter etter et annet spinn på sjokoladekake? Prøv en av våre beste sjokoladekakeoppskrifter! Fra Fudgy Brownie Cake til Red Velvet Cake (hvis du vil være virkelig Valentinsdag om det), har vi en oppskrift som kommer opp ante! Føles du å være mer eventyrlystne med frosting? Fra Cream Cheese til Buttercream Frosting, er verden din kake topping!

 

Hvordan:

Bake to 8-tommers kaker, plasser en del av smeten i en rund panne, resten i en firkantet panne. La dem kjøle seg, nivåer toppene, og kutt rundkaken i halvparten. Ordne som vist, nivellerte sider ned, deretter frost til slutt. Det er så enkelt! Vi tror nesten dette trikset er like fantastisk som kaken selv – nesten!

 

Hvis du ikke tror på oss, bare se på som vår testkjøkken viser deg hvordan det er gjort:
Hvis du er klar for flere sjokoladekakeopplevelser, kan du prøve siste oppskrifter.