jessie randall

Fotografi av: TAYLOR JEWELL

Først og fremst liker Jessie Randall å være komfortabel. Du vil ikke finne henne klemme inn i noe begrensende, eller tøffe rundt i noe upraktisk. Loeffler Randall (Loeffler er hennes mellomnavn), som moren til tre, holder stilen underdimensjonert og lett, som hennes navnesko sko og tilbehør. de fleste dagene finner du henne barefaced, i jeans og en uttalelse sko eller frakk. “Jeg vil aldri være for kjole,” sier hun. For inspirasjon ser hun høyt, lavt og utenfor boksen – i høst tar hun en memoir-skrivingsklasse for å gnist nye ideer: “Å være kreativ på uventede måter, hjelper meg å gjøre jobben min bedre.” Det betyr å lage brikker som er elegante, tidløse og litt dristige. “Sko har kraft til å forandre humøret ditt, lage antrekket ditt og gjøre deg glad,” sier hun. “Jeg tror virkelig det.”

jeans shoes lipstick hair powder sunglasses

Fotografi av: Peter Ardito

Randalls personlige stil

 

“Amo Denim-jeans er som å finne det perfekte vintageparet uten å måtte jakte på dem. [De passer veldig bra, og jeg elsker deres forskjellige farger vasker. “$ 257, shopbop.com.

 

“Jeg forlater aldri for en tur uten å pakke min Céline solbriller.”$ 375, solsticesunglasses.com.

 

“For spesielle anledninger eller når jeg vil ha en fargefarge, bærer jeg Nars Heat Wave leppestift.”$ 28, narscosmetics.com.

 

“Jeg har veldig fint hår, som bryter mye fordi jeg fargestoffer det. For å beskytte den og dekke røtter sprayer jeg med Bumble og Bumble White hårpulver noen dager i stedet for å vaske den. “$ 36 for 4 oz., bumbleandbumble.com.

 

“Jeg vil blande disse pelsene Nicolette sko med noe uformelt som jeans, siden de er så wow! “$ 450, loefflerrandall.com.

skjæring board himalayan bath salts titos vodka pottery

Fotografi av: Peter Ardito

Hjem Essentials

 

“Jeg innrømmer at jeg ikke er den beste kokken, men vi har ofte gjester i helgene, så jeg satte ut frukt på denne lønnens pebble skjærebrett ved Fort Makers.”Fra $ 50, coteacoast.com.

 

“Min signaturdrink er en gimlet, laget med Tito’s Handmade vodka.” $ 25, titosvodka.com.

 

“Jeg oppdaget Makoto Kagoshima‘S one-of-a-kind keramikk på Instagram. Hans arbeid gjør meg til å smile når jeg ser på det. ” Fra $ 96, chariotsonfire.com.

 

“Å ta et bad på slutten av dagen hjelper meg virkelig å slappe av og bli i øyeblikket. Roques Oneil er Therapie Himalayan Detox badsalt er livsendrende! “$ 66 for 400g, beautyhabit.com.

årgang jeep

Fotografi av: RETTIGHET AV JESSIE OG BRYAN RANDALL

“Vår årgang Jeep Woody Wagoneer er på sine siste ben: Det starter ikke i regnet, og vi er alltid redd for å bruke klimaanlegget. Men vi alle elsker det. Det er min favorittbil å kjøre. “

dolly parton cd onesie greeting card kindle

Fotografi av: Peter Ardito

På hennes radar

 

“Jeg har elsket Dolly Parton hele mitt liv. ‘Islands in the Stream’ er min go-to karaoke sang. “$ 14, bn.com.

 

makie gjør de fineste terry-cloth-ene. Det er min favoritt baby shower presentasjon. “$ 35, makieclothier.com.

 

“Jeg leser New Yorker hver uke på min Kindle.”$ 290, amazon.com.

 

“Jeg liker å sende riktige takk og notater og kjærlighet Hartland Brooklyn kort, med sine lyse akvareller og frekk humor. “$ 4 hver, hartlandbrooklyn.com.

 

mld105101_1209_xmas_cookie.jpg

Randalls ferie tips!

 

Få en start på start

“Jeg prøver å få alt gjort så snart som mulig. Jeg tar vår feriekortfoto om sommeren og holder fast til min regel om å sende dem ut innen 1. desember. “

 

Gi fra hjertet

“Hvert år prøver jeg å lage minst en håndlaget gave til hver av mine barn, for eksempel et lite utstoppet dyr.”

 

Kle opp detaljene

“Jeg pleier å være ganske uformell på hendelser. Min løsning er å bringe et flott par hæler med meg for å gjøre kontoret mitt mer festlig, og å sette på lyse rødt leppestift. “

 

Ære Tradisjoner

“Jeg lager alltid sukkerkaker med barna mine til jul. Vi bruker den samme oppskriften som min mor og bestemor brukte. “

 

Hvile og lade opp

“Vår ferie ritual er å gå til stranden og komme vekk fra alt. Det er den beste måten å holde seg rolig i den travle sesongen. Vår favorittplass er Round Hill Hotel, i Jamaica. “