msw_spring06_pompom.jpg

For så lenge jeg kan huske, har jeg vært tilbøyelig til å vri noen hendelse til noe som er verdt å feire. Mine venner elsket meg for det, min mor begrudgetly tillatt det, og broren min spurte alltid hvorfor jeg hadde firma over på huset. De fleste av partiene var run-of-the-mill cookie swaps og kostymer konkurranser, mens andre var langt mer oppfinnsomt – ta min sjette klasse “American Idol” visning fest, for eksempel. Det kom komplett med David Archuleta ansiktsmasker (jeg var en veldig stor fan). Uansett, som de fleste barn, var ikke noe toppet bursdagen min.

 

Men hva skjer når du vokste opp? Er det klebrig å kaste en bursdagsfest for deg selv? Hvis du spør meg, er fødselsdager enda bedre som voksen! Når du er vert for en bursdagsfest for deg selv, er størrelsen og stilen til festen helt opp til deg, inkludert ditt valg av mat, moro og til og med kakesmak. Det er bedre enn alt du hadde som barn, riktig?

 

Dekorasjonene

 

Først vil partyputen din trenge noen stilige topper. For maksimal innvirkning og minimal innsats, gå med dristige og lyse bannere, streamers og kranser i en enkelt fargepalett. Disse lyse papirpapirpom-poms og luminarias – i glødende sitrusfargeløsninger – vil gi festen en atmosfære som er sikker på å være livlig og morsom. Mens du lager pom-poms, må du også gjøre serviettringene for å spare deg litt ekstra arbeid.

Lær hvordan du lager disse Pom-Poms og Luminarias
Ikke til blomster? Ikke noe problem – prøv disse minimalistiske dekorasjoner i stedet. Ved å lage disse sfærformede kransene og frynsede streamers, kan du blande og matche forskjellige farger og teksturer for å passe inn i det du velger som tema. (Ingen tur til festbutikken kreves.)

summercocktail-0153-d111184.jpg

Fotografi av: Marcus Nilsson

Drinkene

 

Hva med en signaturdrink for å vise frem din stil? Tenk mintygrønne agurk kjølere, Sangria spritzers og Cherry-toppet juleps. De er akkurat som Shirley-templene som pleide å få deg til å føle deg så voksen.

 

En stor gruppe fruktig slag (spiked eller ikke) er alltid en mengde-pleaser. Og hvis du virkelig vil legge til litt wow-faktor i bollen din, server den med en fruktig iskranse eller en vannmelon-drept-serveringskål.

 

Få denne enkle oppskriften på ananas-Mint Daiquiris

mini-mac-og-ost-4021-d111358-0815.jpg

Fotografi av: David Malosh

Snacks

 

Når vi blir eldre, så gjør vi smaksløkene våre (ofte til det bedre). Så hvilken bedre måte å ha en voksen bursdagsfest enn ved å heve din favoritt barndoms klassikere? Noen ting du aldri vokser opp – Mac og OST er utvilsomt en av disse tingene. Det er også Pizza Pops reimagined som pizza kjeks, veggie dukkert vokst opp i den grønne gudinnen variasjon, og peanut mix byttes for chili-lime cashewnykker … skal vi fortsette? 

 

Få oppskriften på disse mini-makaroni-og-ostebittene

marengs-kake-0099-d111547.jpg

Fotografi av: Marcus Nilsson

Kaken

 

Vi vet alle at det ikke er en fest uten en frostig haug med sukkerholdig godhet opplyst med stearinlys. Tilby noen barn under ti år en bit av matchakake og du er bundet til å få noen hevede øyenbryn. Voksne kjenner sannheten, skjønt: sjokolade og vanilje er langt fra de eneste bursdagsskikkene der ute. Når du er et helt år eldre, er ikke bursdagsoppløsningen din til å prøve noe nytt? Hva med en spinografinspirert pistasjekake, brownie sundae-iskake eller en lett-som-skyskake!

 

Få Cloud Cake Oppskrift

sorbet-01-md110161.jpg

Fotografi av: Naho Kubota

Og hvis våre barndomsfester lærte oss noe, er det at bursdagskake alltid er best servert med en scoop iskrem. (Og vodka gjør det enda bedre.)

 

Få vår oppskrift på Cantaloupe, Tarragon og Vodka Sherbet