Et gjennomtenkt kurert (og budsjettvennlig) utvalg av viner kan nå være din ved hjelp av Martha Stewart Wine Co.! Tilgjengelig på nettet, gjør det enkelt å finne og bestille den perfekte vinen for din kommende anledning, enten det er en avslappende kveld hjemme eller et middagsfest med familie og venner.

martha stewart raising wine glass

Martha personlig smakte og valgte viner for denne samlingen, inkludert flasker fra noen av verdens beste vinproducerende regioner. “Gjennom årene har jeg hatt stor glede av å smake på noen ekstraordinære deilige viner,” sier hun. “Og jeg lærte at når du prøver flere varianter, får du mye innsikt i” riktig “vin for din smak. Drikker de mange fine viner jeg har valgt for Martha Stewart Wine Co., vil gjøre det mulig for deg å oppdage hvilke viner du foretrekker! “

vin varieties glasses flowers

Fotografi av: Hilsen Martha Stewart Wine Co.

Bare velg utvalget av røde, hvite og musserende viner, og velg hvor mange flasker du vil bestille. Hvis du ikke er sikker på hvor mye du trenger for anledningen din, vil et verktøy på stedet hjelpe deg med å finne det ideelle antall flasker å bestille. Du finner også Marthas forslag og oppskrifter for matvarer som passer godt sammen med hver vin, fra lett å finne oster og overbærende desserter til storslåtte pastaer og dampede skalldyr. Utdanning på riktig stemware, pour teknikker og etikett vil også være tilgjengelig gjennom informative artikler og Martha Stewart Wine Co nettbasert fellesskap.

vin varieties glasses flowers

Sortimentet har et bredt utvalg av alternativer, og tilbyr både rimelige, daglige viner og premium-spesielle anledninger. Bestil ditt eget utvalg av flasker når du vil, eller bli med på den månedlige vinklubben for automatiske leveranser. Du kan også gi et utvalg av flasker, eller til og med et år med viner, som en gave for å feire et bryllup, jubileum, bursdag eller annen spesiell begivenhet.

vin toasting table flowers

Feire debut av Martha Stewart Wine Co. med et spesialtilbud! For $ 59,99 (pluss frakt), får du et kurert utvalg av seks prisbelønte viner – tre flasker hver av rød og hvit. Dette er et begrenset tidsbud, bestilt i dag!

 

Din nye favorittvin er klar til å være uncorked på Martha Stewart Wine Co.!