Et innlegg delt av iluminage (@iluminage) på

 

Hva om å forhindre rynker og andre hudproblemer var så enkelt som å sove hver natt? En ny og bemerkelsesverdig trend er metallinfisert sengetøy, som hevder å redusere akne, minimere rynker og forbedre huden din – alt du trenger å gjøre er å sove på dem!

 

Kobber-infused ark og putevar har eksistert i noen år, men nå sølv-infused sengetøy er stadig mer populært. Begge disse metaller har antimikrobielle egenskaper – noe som betyr at de dreper bakterier ved kontakt – slik at de sover på infiserte ark, holder ikke bare sengen frisk lenger, men det kan potensielt løse noen av de største hudens woes. 

 

 

Et innlegg delt av Silvon (@silvonhome) på

 

Se på det på denne måten: Hvis du sover på en skitten pute, kan smuss og bakterier som er samlet på stoffet sive inn i porene dine, forårsaker akne, rynker og andre symptomer på tidlig aldring. Ifølge det amerikanske samfunnet for mikrobiologi er tørt kobber ekstremt effektivt for å drepe uønskede bakterier, så det er fornuftig at å ha metall vevd i puten din kunne ha nytte av huden din. 

 

Forskere testet denne teorien, og det sto opp. En studie publisert i International Journal of Cosmetic Science viste at folk som sov på en kobberinfisert pute i en måned så en betydelig reduksjon i ansiktsrynker og kråkefødder, så vel som en forbedring i det generelle utseendet på huden deres. 

 

Disse sengetøy er ikke den eneste måten du kan teste om fordelene med kobber eller sølv, skjønt. Det er mange nye hudpleieprodukter infundert med små mengder av disse elementene. Du kan til og med prøve en metallinfisert øyemaske. Uansett ser det ut som en enkel strategi for å opprettholde en sunn, glødende hud!

Relatert video: The One Tip Kvinner med stor hud sverger ved