Ham-002-mld109723.jpg

Fotografi av: Jonathan Lovekin

Påsken er en tid for å samle familie og venner og feire vårenes ankomst, noe som betyr at det også er på tide å tjene en større gruppe. Ikke bli skremt av ideen om å forberede en fest; denne påsken menyen for en mengde er gjennomførbart og deilig.

 

Hemmeligheten til en enkel cocktail time? En signaturcocktail servert i en slagbolle, en mengde-behagelig dukkert, og noen butikkkjøpte nibbles. Velg noen få gjester for å hjelpe deg med å servere startpakken, en fremskritt aspargesuppe, og deretter flytte inn i familiestil strøm og sider. En ikonisk påskeskink kan tjene en hær, men vi supplerer den med en side av laks for variasjon. Det er enklere og raskere å grille enn du tror. Sidene har fancy smaker og utseende, men sannheten er at de er ganske enkle å forberede: Ristede baby gulrøtter og en potet-og-peppesalat kan begge være forberedt på forhånd. Å ja, selvfølgelig er det en spektakulær dessert for en passende grand finale.

 

Menyen

elderflower-champagne-slag-med109135.jpg

Fotografi av: Johnny Miller

Pre-Dinner: Elderflower-Champagne Punch + Artisjokk-og-Feta Dip

Akkurat før gjestene ankommer, rør sammen en delikat blomstret, glitrende elderflower-Champagne-punch. Server punchen med en varm, dekonstruert ostepip med artisjokker, og sørg for at det er rikelig med sprøbrød for å bryte opp feta og sop opp saftene. Sett ut små boller med ristede nøtter og oliven og la alle hjelpe seg selv.

 

Få Artisjokk-og-Feta Dip Oppskrift

 

Få Elderflower Champagne Punch Oppskrift

asparges-suppe-0264-d112865.jpg

Fotografi av: Mike Krautter

Start: Krem av aspargesuppe

Fremstilt, det første kurset er en elegant suppe som er klar når du er. For en nydelig påskepresentasjon skal du skille og grille hardkokte egg på forhånd – de blir garnityr for hver suppebøtte, et preparat som heter mimosa fordi den gule og hvite ligner blomstene med samme navn. Oppskriften kan enkelt dobles og nytes varmt eller kaldt.

 

Få Krem av Aspargesuppe Oppskrift

Ham-002-mld109723.jpg

Fotografi av: Jonathan Lovekin

MAINS: Glassert skinke med pepperrotkrem + grillet laks med fennikel og olivenolje

Når du serverer en mengde, er det alltid godt å ha to strømnettet og flere sider for å fange alles kjøtt (eller mangel på kjøtt) preferanser. Vår oppskrift på den perfekte påskeskinken: Skinn huden for en fin presentasjon og for å hjelpe glasuret til å suge inn. Pisk sammen en krydret-søt pepperrotglass og smør skinken et par ganger mens du baker for å balansere kjøttets salthet. Server med en kremet pepperrotsaus. Ingenting slår sprø hud – sørg for at alle har litt på tallerkenen sin.

 

Få glasert skinke med pepperrotkrem Oppskrift

grillet-laks-163-d112659.jpg

Fotografi av: Marcus Nilsson

Siden ovnen vil være skinke sentral, lyser du grillen og lette kullet laks og sitron kiler til den andre hoveddelen. Våren er den perfekte tiden til å sparke grilling sesongen, tross alt. Du trenger ikke å snu fisken Bare dekke, og det blir tilberedt til perfeksjon på mindre enn 10 minutter. Server med sprø fennikel og olivenolje og bruk friske fennikelfrø for garnering.

 

Få grillet laks med fennikel og Olive Relish Oppskrift

Lost-kjøkken-12-sides-042-d112367.jpg

Sidene: Potet, Snap-ert og Pea-Tendril Salat + Stekt Gulrøtter Med Chimichurri

Kryd deg med potetsalat opp til ferien med vårterter og deres delikate søte nøtter. Å kaste poteter med dressing mens de fortsatt er varme, er et godt triks for å fylle dem med smak i stedet for å ha det bare sitte på utsiden. Når det er kult, legg til i erter, tendrils, bacon og mynte.

 

Få potet, Snap Pea, og Pea-Tendril Salad Oppskrift

d110798-perfekt-bite-fall-gulrøtter-127.jpg

Fotografi av: Joseph De Leo

Super søte og søte, første sesong baby gulrøtter er en perfekt påske side. Se etter gulrøtter med fine grønne topper, og siden de er så ømme, ikke kast bort tiden peeling dem; bare skrubbe dem forsiktig. Steke gulrøtter til de er gyldne og karamelliserte legger vekt på deres naturlige søthet, og en sjenerøs dressing av urteaktig argentinsk-inspirert chimichurri saus er det perfekte komplementet. Disse gulrøtter er like herlige servert ved romtemperatur som de er varme. Et annet pluss: du kan spise toppene!

 

Få de stekte gulrøtter med Chimichurri Oppskrift

gulrot-kake-parfait-md110802.jpg

Dessert: Gulrot-kake Parfaits

Du kan aldri gå galt med gulrotkake. Disse parfaits er en deilig vri på den klassiske kaken og har den perfekte kremost-fil-til-kake-forholdet for frosting elskere. Vi la til et juvelaktig aprikoslag på bunnen som skinner gjennom glasskopper og legger uimotståelig tangy fruktsmak.

 

Få gulrot-kake parfaits oppskrift