kremete baked ziti

Fotografi av: Bryan Gardner

Komfortmat er en surefire måte å bringe familien sammen. Denne enkle menyen sentrerer rundt en klassisk tallerken, bakte ziti. Og den versjonen du lager i kveld bruker en ingrediens som alle elsker, kremost, for den osteste og silkieste sausen rundt. Start festet med en no-cook forrett som kommer sammen i løpet av minutter, og kan monteres av alle i familien. Nyt en løvgrønn salat toppet med en spesiell sprø, cheesy topping – du vil bli overrasket over hvor lett det er å lage. Yoghurt til dessert? Ja, de vil aldri vite at du snuker den der, fordi denne engelske søte løfter det ydmyke meieriet, tar det til parfait territorium. Denne menyen vil gi familien mye å snakke om, og mye å kreve.

 

 

Se våre andre bakte pastaoppskrifter

med105536_0510_prosciutto_sticks.jpg

Start: Prosciutto Wrapped Breadsticks

Wrapping prosciutto rundt store kjøpte breadsticks er en flott oppgave for de små hendene i husholdningen og sørger for en tilfredsstillende snack mens ziti bakes.

 

Få Prosciutto-Wrapped Breadsticks Oppskrift

 

Hoved: Creamy Baked Ziti 

Røre med en klassiker? Vi vil få det til å smake enda bedre. Denne bakte pastaen bruker kremost i stedet for ricotta til den silkeste sausen. Gjør oppskriften din ved å legge i omtrent halvparten pund med kokte greener eller ekstra protein ved å brette inn omtrent et pund brettet bakkekjøtt før du biter av ziti (Pass på å presse greenene tørr før du legger dem).

 

Få Creamy Baked Ziti Oppskrift

a100717_crispcheesesaladins.jpg

Side: Leavesalat Salat Med Parmehøns Crisps 

Salat har nettopp blitt mer spennende – disse hjemmelagde parmesanbrødene imponerer alltid, men de er virkelig enkle å lage.

 

 

Få Leaf Salat Salad med Parmesan Crisps Oppskrift

jam-fool-297-d112159.jpg

Fotografi av: Aaron Dyer

Dessert: Yoghurt og Jam Fool

Vil du vite hvordan du kan gjøre yoghurt til en uimotståelig og vakker dessert i minuttet? Brett luftig pisket krem ​​inn i tangy gresk yoghurt, hvirv i din favoritt syltetøy, og kjøl ned. Få denne desserten startet mens ziti baker og chill det mens du spiser. 

 

Ekstra kreditt: Topp hver dumme med smuldrede stykker av kjøpekjøtt marengs for en tilfredsstillende sukkerholdig knase.

 

Få Yoghurt og Jam Fools Oppskrift