Bob Ross and The Joy of Painting

Fotografi av: Acey Harper

Husk å se Robert Norman Ross? På 80-tallet var han bedre kjent som Bob Ross, vert for PBS-serien The Joy of Painting. Og vi elsket å se ham tilfeldigvis maler et feiende landskap komplett med snødekte fjell, kjære lille hjort som flirter gjennom skogen og “lykkelige små trær”. 

 

Men langvarig fan Chris Nervegna i New Jersey, bestemte seg for å kaste seg et Bob Ross-tema maleri for sin bursdag – mye til glede for internett.

 

Sammen samlet han og hans andre Bob Ross maleriske kjærlige venner for et lite maleri. 

 

[TRY THIS: Ta 30 sekunder å se disse avslappende malingsvideoene]

paint2.jpg (skyword:396305)

Så hva innebærer et Bob Ross maleri fest? Bild mye papir, maling, blanke lærred og et malingrør klemme mengden av Bob Ross-fantasi for alle. Partikonceptet er en enkel å trekke av i seg selv. (Det vil si, hvis du fanger naturskjønn natur er din fortè, og vennene dine kan gjenspeile seg i samme kreativitetsavdeling.) Sammen med Nerveganas viral tweet, andre Bob Ross-relaterte bilder dukker opp i forhold til sitt parti, og de er vanskelig å savne. En liten hund som er kledd som Bob Ross selv, er en av de som ikke kan glemme ting eller heller må-retweet-bilder.

 

Til slutt tweeted den heldige Bob Ross bursdag mottakeren, “LOVE. MINE VENNER. BESTE DAG. NOENSINNE.” Så, hva ville Bob Ross selv si om denne bestemt fest hvis han var her i dag? Sannsynligvis noe som, “Vi artister er en annen ras av mennesker. Vi er en lykkelig haug.”

 

Følelse inspirert? Du kan tilpasse en haug med festballonger med litt maling: