ull-votter-md107386.jpg

Fotografi av: Christopher Baker

Etter hvert som det gamle året kommer nær og det nye året begynner, er vi fylt med håp og potensial til å gjøre dette året bedre enn det siste. Ofte lover vi å gjøre dette ved å gjøre ulike vedtak som vi egentlig har til hensikt å holde … men har en tendens til å smake etter slutten av januar. Vi tror at hvis det er en ting du burde holde fast i innen 2017, burde det være å ta på seg en ny hobby. Kreative hobbyer som maleri, sying og håndskrift er faktisk bra for deg. De øker humøret, lindrer stress og forbedrer kognitive evner (for ikke å nevne, de er ganske morsomme). Alt du trenger å gjøre er å velge en og holde fast ved den (eller i vårt tilfelle … stikk til den.)

 

 

1. Strikking

 

Fordel noen forutbestemte forestillinger om denne tradisjonelle håndverket teknikken: Strikking er ikke lenger bare betraktet din bestemors fortid. Disse dager, alle plukker opp et par strikkepinner og garn. (Hvis du spør oss, har vi alltid vurdert å strikke for å være en av våre favoritter.) Når du lærer å strikke på, strikke, lime og kaste av igjen, og lærte om de forskjellige typer garn, er du klar å lage noe av ditt eget! Bare ta en titt på våre strikkte luer, votter, tepper og andre komfortable, koselige prosjekter.

 

[Ikke gå glipp av: Få Martha’s Guide to Knitting – det er den eksklusive ressursen for strikkere av alle ferdighetsnivåer!]

valentines-smykker-fatet-3-4670-d112853.jpg

Fotografi av: Mike Krautter

2. Maleri

 

Du trenger ikke å være en født Picasso – bare en pensel, en palett og en vilje til å lære. Det finnes utallige typer å prøve i forskjellige finish: akryl, oljer, oh-så trendy akvarell, eller til og med glitter-maleri. Forsøk å finne en du liker. Verden er lerretet ditt – eller i det minste er håndverket ditt en start.

 

[START HER: Velg ditt første maleri]

handlettering arbeidende-desk-0236-d112852-left.jpg

Fotografi av: Ryan Liebe

3. Håndbokstaver

 

Du har sett det på Instagram. Så hvorfor ikke prøve det selv? Vi lover det er ikke så vanskelig som det ser ut. Håndbokstaver er de enkle, kunstige måtene å få skrapeløpet til å bli penere på papir. I vår siste innlegg ser vi tilbake på 2016s 5 største smarte trender, rapporterte vi at håndbokstaver var en populær aktivitet. Det ser ut til at 2017 vil være et trendy år for de som ønsker å lære håndbokstaver spesielt med Valentinsdag så nært!

 

[START HER: Få tips og triks til håndbokstaver]

De bullet journal is quickly gaining popularity as an organizational method.

4. Bullet Journaling

 

Flytt over, scrapbooking. Skjønnheten i bullet-journaling er at det ikke er noe sant feil eller riktig måte å gjøre det på. Du kan katalogisere dine daglige meditasjoner og errands; inkludere bilder, tokens, og rester av tidligere minner strewn om; eller planlegge fremover for fremtiden. Den kan formateres etter emne, sidetall, korte setninger og kuler. Det er helt opp til deg.

 

[START HER: Lær hvordan du lager din egen Bullet Journal]

msl_aug06_org_sewing.jpg

5. Sying

 

Ser et par strikkepinner for skremmende? Prøv å sy. For å starte, alt du trenger er en nål og en tråd, og kluter av stoff. Begynn liten, og når du har blitt komfortabel i din ferdighet, kan du gå ut på en egen maskin.

 

[START HER: Lær å sy med hånd og maskin]

mscrafts-tavle-slett-03-0714.jpg

6. Kalk Art

 

På samme måte som håndbokstaver, er krittart en håndtegnet hobby. Ikke bare det, krittart appellerer til vår barndomsnostalgi for sommere tilbrakte å spille ute på fortauet og skolene i høst (ok, kanskje ikke sistnevnte, så mye). Materialene er billige og hvis du gjør en feil? Bare tørk styret rent. Du vil bli overrasket over hvor hendig denne hobbyen blir: hostingpartier, organisering av et kontor og hele tiden, ser vakker ut.

 

[START HER: Få ideer til tavle kunst]

broderi-fugl-i-bøyle-detalj-2-093-d111671.jpg

Fotografi av: NGOC MINH NGO

7. Broderi

 

Broderi er egentlig for de som elsker å gjenopprette noe gammelt, og med noen få raske nåljabber har du noe nytt å se. Lær noen få grunnleggende masker: et korssting, en fransk knute, etssøm, etc … og du vil være godt på vei til å tilpasse broderier alt fra servietter til votter til tehåndklær til dyner i full størrelse og alt i mellom . Du har en ferie, bursdag eller annen livsmilestone håndtert å vite hvordan du broderer et monogram, navn eller dato.

 

[START HER: Lær om broderi]

Følelse inspirert? Prøv disse vakkert tilpassede cocktailservietter til ditt første broderi-prosjekt: