donuts_champagne-54.jpg (skyword:388038)

Fotografi av: Megan Von Schonhoff av Sitron Twist Bilder

Det jeg elsker om Valentinsdag er at kjærligheten den feirer, er altomfattende. Det handler ikke bare om et ektepar som feirer sin faste forpliktelse til hverandre, eller roser på en første date, eller sjokolade med dine beste venner, men kjærligheten du har for alle i livet ditt: et familiemedlem, din søster, din beste venn , selv dine naboer. 

 

Så hvert år liker jeg å sette sammen gavekurver til vennene mine jenter. Denne – perfekt for en kollega, søsken eller venn – er fylt med det som er viktig for å feire denne glade dagen. Valentinsdag gir deg tillatelse til å kjøpe og forberede alle ting rosa! Fra dekorasjoner i huset til mat og drikke du lager (i fjor laget jeg hjerteformede grillede oster), denne dagen handler om hjerter, rosa, lilla og rød.

 

[HOST: En Galentins Dag Parfait og Paint Party]

donuts_champagne-57.jpg (skyword:388039)

Fotografi av: Megan Von Schonhoff av Sitron Twist Bilder

1. Kaffekrus og tilpasset oppskrift

Selvfølgelig liker jeg å kombinere elementer som er relatert til mat og drikke. Gjenbrukbare søte kaffekopper er min go-to og jeg skriver ut forskjellige kaffeoppskrifter, som Irish Coffee and Coffee Frappes, og legg oppskriftene i kruset. Det er en fin liten overraskelse når du åpner kruset for å rense det.

 

[TRY THIS: En DIY Oppskrift-Trykt Cookie In A Mug]

donuts_champagne-56.jpg (skyword:388040)

Fotografi av: Megan Von Schonhoff av Sitron Twist Bilder

2. Flaske Bubbly

Og selvfølgelig gir nesten hver gave jeg inkluderer champagne! Jeg elsker disse mini 187 ml flasker Le Grand Courtage champagne i både brut og brut rose. Legg til et par stropper, slik at vennen din kan pope den boblende og drikke den rett ut av flasken.

 

[DINE TO FAVORITE SINGER: En Doughnut and Bubbly Bar]

donuts_champagne-58.jpg (skyword:388042)

Fotografi av: Megan Von Schonhoff av Sitron Twist Bilder

3. Candy Bag

Se etter små gjenbrukbare poser på din lokale håndverksbutikk og fyll dem med sjokolade eller godteri. Jeg fylte denne med syrlige jordbær og kirsebærstråler for å holde fast i mitt rosa tema! Ligner på dette, er den lille, rosa hjerte kartongboksen. Fylt den med sjokoladekus eller hjemmelagde minikaker.

 

[MAKE: Valentine’s Day Treat Bags]

donuts_champagne-59.jpg (skyword:388043)

Fotografi av: Megan Von Schonhoff av Sitron Twist Bilder

4. Dekorative retter

Du kan alltid bruke flere retter! Enten å plassere smykker på, et stearinlys eller nøklene dine – se etter små tallerkener som kan brukes som dekorasjoner rundt huset. Den gode tingen om små retter som denne søte kjærligheten er at du kan bruke hele året eller bare ta det ut i løpet av sesongen.

 

[MAKE: Scalloped Clay Jewelry Dishes]

img_4783.jpg (skyword:388045)

Fotografi av: Megan Von Schonhoff av Sitron Twist Bilder

5. Pretty Cocktail Servietter

Til slutt legg til et pent sett papirservietter. Når alt sammen – servietter, sjokolade, søte tallerkener og kopper, kopper med godteri og sprudlende – vennen din vil bli begeistret for å få denne nydelige kurven! Så husk disse tre tingene når du setter sammen en Valentinsdag gavekurv. Først, ikke bekymre deg for å overdrive det på rosa og hjerter – det er det som gjør denne ferien så romantisk! For det andre, tenk mat og drikke. Fra servietter og strøer til spiselige godbiter, holder mat og drikke i tankene, hjelper deg med å fokusere gavekurven. Og endelig husk: Valentinsdag er for alle. For å feire kjærlighet, uansett hva og hvem den kjærligheten kan være.

 

 

Disse gavekurver gjør søte favoriserer for en Valentine “Kiss” Party: