hardkokte egg

Fotografi av: Johnny Miller

Beklager, kyllinger, men i disse smakfulle oppskrifter kommer egget definitivt først. Hver tallerken starter med en hardkoken versjon av en av de mest allsidige proteiner rundt (vi gjetter at du kanskje har en gjeng igjen etter påske). Spritt åpne et par eller et dusin, og du har grunnlaget for en velsmakende hors d’oeuvre, en sandwich som passer til dronningen, eller to tilfredsstillende piquant side retter.

 

Pro Tips

For hardkokte egg som er kremet og ømt, ikke gummiaktig, legg egg i en gryte og dekk med kaldt vann med 1 tommers. Kok over høy varme; dekk og fjern fra varmen. La stå 8 minutter, og overfør til et is-vannbad.

gribiche and steamed potatoes

Fotografi av: Raymond Hom

1. Gribiche

Vi har franskmennene til å takke for denne sausen med hardkokte egg. Studded med briny capers og cornichons, det gjør en livlig dressing for dampet nye poteter.

 

Få Gribiche Oppskrift

devil-ish egg bites

Fotografi av: Raymond Hom

2. Cheater er Deviled Eggs

Har du ikke tid til å oppstyr over den virkelige avtalen? Gjør denne dekonstruerte riffen på deviled egg i stedet. Det har telltale mayo, sennep, paprika og dill, men tar bare 10 minutter å montere toppriskkere.

 

Få cheaterens Deviled Eggs Recipe

curried egg and butter tea sandwiches

Fotografi av: Raymond Hom

3. Curried-egg-smør te smørbrød

Agurk-og-kremostsmørbrød er så i fjor! Du vil glemme alt om dem når du tar en bit av denne versjonen med en herlig blanding av smør, hardkokte egg, karrypulver, yoghurt, jalapeño og koriander.

 

Få curried-egg-smør te smørbrød oppskrift

tre pepper egg salad cups

Fotografi av: Raymond Hom

4. Tre-Pepper Egg-Salat

En hellig smak treenighet av peppers-pepperoncini, peppadews og paprika – setter denne eggsalat fra hverandre. Server i kopper smørsalat eller mellom stykker mykt hvitt brød.

 

Få tre-pepper egg salat oppskrift