garage door decoration for Halloween

Gefotografeerd door: Amanda Destro Pierson

Tijdens de maand oktober, wanneer Halloween snel dichterbij komt, is er altijd dat ene huis dat rillingen en sensatie bezielt met nieuwe decoraties buitenshuis. Je kunt zeggen dat Amanda Destro Pierson’s huis op de beste manier een van die huizen is. Pierson, een professionele grafisch ontwerper en face-painter, is geen onbekende in de geest van Halloween. Vorig jaar verzamelde haar video van haar geanimeerde monstergeschilderde garagedeur meer dan 25 miljoen spoken-taculaire uitzichten.

 

Dit jaar doet Amanda het weer: dezelfde garage, maar een ander ontwerp. Bij Martha Stewart Living vroegen we haar naar haar grafische ontwerpen, werk en proces. Hoewel het moeilijk zal zijn om het 2016-ontwerp van een auto verpletterende monsterdeur te overtreffen, haar nieuwe garage-artwork, een grijnzende groene draak doet een vrij gemene baan.

 

“Dit jaar heb ik mijn deur tot een draak gemaakt”, vertelt Pierson exclusief aan Martha Stewart Living. “Nu ik wist wat ik aan het doen was, kon ik aan ontwerpen voor verschillende gezichten werken en ze vervolgens digitaal maken. Het gaf me veel meer tijd om aan een echt intens gezicht te werken!”

 

[VIND INSPIRATIE: Onze 30 Beste Pumpkin-ideeën aller tijden]

Het tekenproces lijkt misschien het meest uitdagende deel, maar het houdt echt vast aan het beeld aan de deur dat lastig is. “Het duurde nog ongeveer drie uur in totaal, maar vorig jaar had ik twee dagen besteed aan het maken van alle stukken, dus het was een driedaags proces”, zegt ze. “Dit jaar was een stuk eenvoudiger omdat ik meer tijd van tevoren had om een ​​gezicht te maken.”

 

En op 31 oktober wordt het nog beter: “Voor Halloween zijn we van plan om een ​​mistmachine en brullende geluiden te hebben om de draak er echt cool uit te laten zien. Voor nu hebben we hem ‘s nachts verlicht met rode lichten.”

 

Gelukkig voor ons is ze in de maak om kits te verkopen waar anderen haar seizoensgebonden creativiteit kunnen nabootsen. “Na de krankzinnige virale video-achtbaan van vorig jaar heb ik het product uiteindelijk in licentie gegeven aan een bedrijf dat momenteel bezig is met het verkopen van de kits aan winkels”, deelt ze met ons. “Er is niets beschikbaar voor dit jaar, maar hopelijk zijn ze volgend jaar uitverkocht, vingers gekruist!” Het hele seizoen deelt Pierson details op haar Facebook-pagina, My Monster House.

 

Tot die tijd zullen we ons gewoon moeten verwonderen over haar vaardigheden en moeten doen alsof we niet bang zijn (oké, misschien een beetje).