Wat te krijgen voor de vriend die alles heeft? Hoe zit het met iedereen waar ze van houdt in een kamer samen? Er zijn maar weinig geschenken die een verrassingsfeestje kunnen bekronen, maar je hebt een degelijk plan nodig om je schema lekvrij te maken. Lees verder voor onze beste tips.

gt03janmsl_confettibag.jpg

Fase één: de planning

 

Stel uw site in. Voor de beste resultaten, denk eenvoudig. Dineren of drinken op een favoriete plek of bij iemand thuis is een gemakkelijker verkoop dan, nou ja, alles dat meer nodig heeft dan bowlingschoenen. Het verrassingselement zorgt voor een onvergetelijke tijd, zelfs in een vertrouwde omgeving.

 

Vergrendel de lijst. Dit is geen open huis – verantwoording is cruciaal. Er is niets zieliger dan een menigte van twee die schreeuwt: “Verras je!” Maak contact met je gasten voor een nauwkeurig aantal koppen, en zorg ervoor dat je uitnodiging een duidelijke stilte-stilte-waarschuwing geeft. Als je de Facebook-route aflegt, controleer en controleer je privacyinstellingen en plaats een opmerking in de titel (bijvoorbeeld “Megans Verrassingsfeest … SHHH!”).

 

Zorg ervoor dat u de eregast reserveert, hoewel u natuurlijk niet hoeft te onthullen waarom! Maak een “inslagplan” voor een diner of een drankje dat gemakkelijk kan worden omgeleid naar uw welwillende agenda.

 

Ga voorzichtig verder. Dit kan je misschien verrassen (ha), maar niet iedereen heeft het gen voor de verrassingspartij. Goede bedoelingen om je type een vriend te geven, kunnen haar te gestresst laten om van de ervaring te genieten. Overweeg een ‘semi-verrassing’, waarbij je een ruwe schets doorneemt maar zelf voor het zware werk zorgt. En denk er twee keer over om er een te laten springen op schilferige last-minute bailers – of floaters, waarvan de brede cirkels het moeilijk kunnen maken om iets samenhangends te plannen.

Fase twee: de hinderlaag

 

Menigtecontrole. Raak de basis voor uw gasten aan op de dag vóór het feest. Benadruk het belang om vroeg of minstens 15 minuten te laat aan te komen. Stragglers die binnenlopen met de verjaardagsgast zullen de onthulling verpesten! Als je in iemands huis viert, kun je gasten laten weten waar ze off-site parkeren. En tem het geschenkpaard. Om een ​​ongemakkelijke shuffle te voorkomen, wil je waarschijnlijk een beleid zonder geschenken instellen. Laat gasten weten dat hun aanwezigheid voldoende aanwezig is en dat meer dan dat op een ander moment moet worden uitgewisseld.

 

Vestig de ingang. Is jouw vriend het type om een ​​hert te zien, of wil ze dat iemands arm grijpt wanneer de kamer explodeert? Dit is haar grote moment, dus doe wat je kunt om het comfortabel te maken. Als je instelling dit toelaat, geef dan vooraf confetti en geluidsoverlastgevers uit – en zorg ervoor dat je een aangewezen fotograaf bij de hand hebt. #geen filter

Fase drie: de partij!

 

De details. Een onmiskenbaar voordeel van het verrassingsfeest? Minimale decoratiekosten. Als je kunt, leg dan een ouderwetse Polaroid-camera vast en laat gasten een spelletje maken van andere lieve (of gekke) ‘openhartige’ momenten. En in plaats van een cake, gooi je de knoeibare cupcakes eruit, gevuld met een pindakaasachtige verrassing.

 

Martha is geen onbekende voor het verrassingsfeest! Kijk hoe ze er een gooit voor haar moeder, Big Martha:
Heb je ooit een verrassingsfeestje gegooid? Deel uw ideeën in de commentaren!