thd-saugatuck-mrkt-0113.jpg

1. Budget dienovereenkomstig: Deskundigen stellen voor het leeuwendeel van uw keukenvernieuwingsbudget, ongeveer 40 procent, aan kabinetten te besteden.

2. Finish komt eerst: Bij kopers is gekleurd de nummer één keuze voor een afwerkingsstijl en geborsteld nikkel is de eerste keuze voor hardware.

3. Beglazing: Hoewel het een charmante antieke afwerking is, voegt het 10 tot 20 procent toe aan de totale kosten.

4. Optische illusies: De enkele knop op een lade moet iets hoger dan het midden zijn gericht. Als het in het werkelijke midden is geplaatst, zal het uit het midden lijken als het vanaf stahoogte wordt bekeken.

5. dominant ontwerp: De beste laden zijn uitgevoerd met zwaluwstaartfineer, massief houten zijkanten en een bodem van multiplex.

6. Over-the-top opties: Als het gaat om het ontwerp van de lade, zoek dan naar iets dat een ‘over-travel-dia’ wordt genoemd. In tegenstelling tot andere stijlen verlengt dit ontwerp de lade langs de voorkant van de kast, waardoor volledige toegang tot de binnenkant mogelijk is.

7. Ingelijst versus frameloos: Een ingelijst kastontwerp geeft de keuken een klassieke uitstraling, terwijl een frameloos ontwerp een strakke, moderne look oproept.

8. De garantie is een geheime tip tot kwaliteit: Experts beweren dat een lager product een korte, beperkte garantie zal hebben, terwijl een duur product langere garantie-opties zal bieden.

9. Ladeschuifmounts zijn van belang: Zijmontages kunnen de zwaarste opslag (75 pond en hoger) aan; middenbevestigingen zijn ideaal voor kleine, lichtgewicht opslag (capaciteit van 35- tot 50-pond).

10. MDF versus multiplex: Vezelplaat met gemiddelde dichtheid is minder duur dan triplex, maar is duurder dan spaanplaat.

11. Trimtrucs: Als u een nieuw houtwerk aanbrengt dat bij uw nieuwe kasten past, is het goedkoper om prefinished bekleding te bestellen dan om het schilderij of de vlek op locatie te laten maken.

12. Sluit rustig: Zoek naar lade-modellen met een “soft close” -functie – dit voorkomt dat ze dichtslaan.

13. Kijk omhoog: Een binnenwelving is een constructie die de opening tussen de bovenkant van een kast en het plafond overbrugt. Kiezen om kasten te installeren zonder soffits is een manier om de kosten van arbeid laag te houden.

14. De “noodreparatieset” van uw kast: Het moet de volgende items bevatten: verschillende scharnieren, twee of drie geleidersystemen voor de lade, verschillende aantekeningen, een reparatieset, een pint-sized hoeveelheid van de vleklaag die wordt gebruikt om uw kasten af ​​te werken, en de naam en het adres van de fabrikant van de kast (zoals evenals de stijlnaam).