lotteria_japan_halloween_burger_0916

Er zijn maar heel weinig omstandigheden waaronder een hamburger die zijn tong naar voren steekt smakelijk klinkt. En toch heeft Lotteria, de Japanse hamburgerketen achter zulke wilde creaties als de burger met aardbeiensaus, zo’n burger de sterattractie van zijn nieuwe Halloween-menu gemaakt. En eigenlijk klinkt het niet al te slecht. 

Bekijk onze wildy griezelige Halloween-recepten

De geheel nieuwe Purple Magic Bacon Double Excellent Cheeseburger is een standaard dubbele cheeseburger en heeft een paar toevoegingen om het een beetje enger te maken. Dit omvat een glinstering van roze-paarse saus – naar verluidt kaassaus met een beetje blauw aardappelpoeder voor kleur – en een lange, gerookte strook spek die ervoor moet zorgen dat de hamburger eruit ziet als een monster dat zijn tong uitsteekt bij je. En hoewel de hamburger misschien niet zo eng klinkt als een beetje vreemd, is het feit dat het in een kleine kistvormige doos met vampiertanden aan de voorkant wordt geserveerd, zeker nuttig om het thema naar huis te brengen. 

Bekijk onze recepten voor hamburgers en beslis welke u wilt aanpassen met een spekentong

Het speciale Halloween-menu van Lotteria is beschikbaar tussen 6 oktober en 31 oktober en bevat opties zoals een garnalenburger met pompoensaus. De keten biedt ook veel Halloween-thema-verpakkingen voor klassieke menu-items; jack-o-lantern en vampiertassen voor patat en stro-inserts met Halloween-thema, waaronder een jack-o-lantern mond en de neus en snorharen van een kat. De Purple Magic Burger is waarschijnlijk het meest tot de verbeelding sprekende product – en het is misschien wel onze favoriete griezelige sandwich tot nu toe.

 

Kijk hoe je het ultieme Halloween-dinertafeltje decor maakt, voor spookachtige hamburgers of wat dan ook op je afgrijselijke menu staat: