transformeren Hand Written Recipes into Tea Towels

Roerei, worst, koekjes, rode jus, grutten, boter en sinaasappelsap. Toen ik opgroeide, kookte mijn grootmoeder dit ontbijt voor mijn familie routinematig op de laatste ochtend van onze wekenlange bezoeken aan haar huis op het platteland van North Carolina. Ze stuurde ons weg met volle buiken terwijl we bij zonsopgang de gezinswagen in stapten, in westelijke richting over de lange staat North Carolina en terug naar ons huis in Nashville..

 

Voor een uniek vakantiegeschenk, bak een reeks traktaties uit onze vakantiecookie gids, hier te downloaden, en cadeau samen met een hierloom theedoek bedrukt met uw favoriete recept.

 

Mijn grootmoeder, Josephine, stond er altijd om bekend dat ze traditionele zuidelijke gerechten kookte, zoals koekenbroodbrood, Brunswick-stoofpot en kokos-vla. Nu we erover nadenken, begroette ze onze aankomst altijd met een warme custard-taart die vers uit de oven werd getrokken, nog steeds op een onderzetter op de toonbank. Onze bezoeken werden altijd geboekt met deze voedselrituelen en ik hoopte altijd te leren mijn favoriete recepten van haar opnieuw te creëren.

 

Na rond te vragen in mijn familie, was ik in staat om haar recepten met indexkaarten op te sporen in een oude tinnen doos – ze roken naar haar meubels en waren bedekt met vanille-extractvlekken. Dankbaar voor de tastbare erfstukken, ik wilde ervoor zorgen dat ik zulke kostbare herinneringen niet zou verliezen.

 

Ik heb deze nuttige tutorial van Emma Jeffery voor Spoonflower over het bewaren van handgeschreven letters opnieuw bekeken en ik vond het perfect! Zoals je zult zien, doorloopt Emma het stapsgewijze proces om van haar moeder handgeschreven recepten te veranderen in prachtige en sentimentele theedoeken voor dagelijks gebruik. Het is gemakkelijk om de brieven in een digitaal bestand van hoge kwaliteit te scannen en het door Spoonflower op zachte stoffen te laten printen.

uitgekozen recipes from Grandmother's collection

Handpicked recepten uit de collectie van Grootmoeder.

Spoonflower’s linnen-katoenen canvas is de perfecte stof voor theedoeken. Linnen staat bekend om zijn superabsorberende eigenschappen en met een afdrukgebied van 54 inch breed is één yard perfect afgestemd op een set van vier theedoeken. Ik begon met het maken van foto’s van elke receptpagina, deze op te slaan op mijn computer en ze te openen Picasa. De originelen waren in sommige gebieden oud en vergeleek met verkleuring, maar door enkele bewerkingshulpmiddelen van Picasa te gebruiken – met name de optie “retoucheren” om een ​​deel van de vlekkerige verkleuring te minimaliseren – kon ik elke pagina een schoner uiterlijk geven. U kunt desgewenst een andere beeldbewerkingssoftware gebruiken.

Draaien each recipe for a landscape orientation.

Roteer elk recept naar een liggende stand.

Vervolgens heb ik van mijn geselecteerde afbeeldingen een collage gemaakt van 54 “x 36”, die precies past op de tuin van linnen die ik wil kopen. Zorg ervoor dat er een 1/2 inch rond elk recept zit, zodat je ruimte hebt voor een zoom.

Plaats the images in a grid using Picasa or Paint.

Plaats de afbeeldingen in een raster met Picasa of Paint

Om je theedoekontwerp te transformeren in stof, kun je je ontwerp uploaden naar Spoonflower en bestellen om op linnen-katoenen canvas te drukken. Ik raad altijd aan om testmonsters te bestellen voordat je de daadwerkelijke yardage bestelt, op die manier kun je kleur- en maataanpassingen maken zonder veel geld uit te geven.

 

De theedoeken waren eenvoudig om te naaien. Ik knipte ze uit langs de rasterlijnen en draaide de zoom tweemaal om voor een dubbele zoom. Met een stukje kepertape in de hoek kunt u uw theedoek aan een haak hangen.

Naaien a small length of twill tape sewn into the corner to hang your tea towel from a hook.

Naai een stukje keperstof in de hoek om je theedoek aan een haak te hangen.

Ik ben opgewonden over de kans om elke dag het recept theedoeken te zien en te voelen en herinnerd te worden aan mijn grootmoeder die met ons om ons tafel zit te glimlachen en te kletsen. In feite zou dit ook het perfecte cadeau zijn voor elk lid van mijn familie.

 

Het linnen-katoenen canvas is een prachtige stof en zal alleen maar verbeteren door uitgebreid te wassen en te gebruiken. Het leuke aan deze is dat als ze ooit last hebben van slijtage, ik gewoon meer kan printen, zonder dat ik de originele papieren kopieën uit de opslag hoef te graven..