sappig wall planter

Gefotografeerd door: Liz Lidgett

Als kunstadviseur ben ik normaal gesproken meer een “kunst alleen op mijn muren” type gal, maar ik maak een uitzondering voor deze prachtige DIY succulente muur plantenbak. Ik heb een how-to samengesteld die geen uitgebreide bouw vereist – want wie heeft daar tegenwoordig tijd voor? – en vraagt ​​om materialen die u kunt vinden in uw lokale ambachtelijke winkel.

 

materialen

Shadowbox-frame

Minwax blank houtafdichtmiddel

Landscaping Plastic

Succulente en cactusachtige potgrond

Spaans mos

Kippengaas

Vetplanten van verschillende groottes

Nietmachine

Hete lijm

Stappen

1. Neem de dag voordat u begint het schaduwkader uit elkaar en dicht de houten delen af ​​met houtafdichtmiddel.

 

2. Nadat het hout is opgedroogd, lijm je een stuk landscaping plastic aan de achterkant van het frame. We snijden de onze iets groter dan de achterkant van het frame, zodat het plastic ook de zijkanten van het frame zou bedekken.

 

3. Vul het frame met potgrond en laat aan de bovenkant een ruimte van 25 inch vrij. Bedek vervolgens de grond met Spaans mos.

 

4. Plaats vervolgens een stuk kippengaas in het frame. Om dit te doen, snijd de draadplaat een beetje groter dan het frame. Draag handschoenen en buig de randen van de draad zodat ze naar de zijkanten van het frame vouwen. Bevestig verschillende nietjes met een nietpistool in de zijkanten.

sappig wall planter

Gefotografeerd door: Liz Lidgett

5. Nu is het tijd om uw vetplanten te plaatsen. Maak een gat met je vinger in de grond en Spaans mos. Plaats het vet door de draad en in de mix. Als u tevreden bent met de plaatsing, duwt u de grond terug om de wortels van de succulent te bedekken. Geef alle planten water zodra ze op hun plaats zitten.

 

6. Nu is het tijd om te wachten! Dit is het moeilijkste deel, omdat je je plantenbak nog niet op kunt zetten. Laat het een weekje plat liggen, zodat de planten kunnen rooten en bezinken.

 

7. In zeven dagen kunt u eindelijk uw prachtige succulente muur ophangen. Neem eens in de 7 tot 10 dagen in water en laat de planter een uur of zo zitten. U hoeft niet opnieuw te sproeien tot de grond helemaal droog is.

sappig wall planter

Gefotografeerd door: Liz Lidgett

Kijk hoe je Succulent Wall Planter maakt: