strooi-party.jpg

Vroeger was het de traditionele etiquette dat een baby shower voor een aanstaande moeder wordt gegooid, eens en voor de eerste keer. Maar waar is het plezier in dat? Tegenwoordig wordt het steeds populairder om een ​​feestje te geven voor een tweede of zelfs derde baby! Het is tenslotte een leuke gelegenheid om vrienden en familie te herenigen, de oudere broers en zussen aan de nieuwe baby een kans te geven om mee te doen, en de aanstaande moeder kan altijd nieuwe babyspeeltjes, kleding en uitrusting gebruiken. Het is ook een tweede kans om te vieren met vrienden en collega’s die mogelijk niet aanwezig waren voor de eerste baby. In plaats van de nieuwe moeder met geschenken te ‘douchen’, kunnen de gasten haar ‘besprenkelen’ met de benodigdheden die aan haar nieuwe behoeften voldoen. Denk aan: essentials voor babybadkamers, een nieuw speelgoed en (natuurlijk, altijd) luiers.

 

Maar hoe versier je de ruimte voorbij de basisplanning? We hebben een paar kleurrijke ideeën die de toekomstige moeder (opnieuw) zeker zal waarderen.

Sprinkled Flowers

Een boeket witte rozen – je kunt ook calla-lelies of madeliefjes gebruiken – laat de veelkleurige hagelslag echt knallen. Wil je ze maken? Werk met één bloem tegelijk, bestuif een lichte laag spuitlijm op de roos; dompel de roos dan in een schaal met hagelslag en laat het vallen. Je kunt verschillende rozen in een spectaculair middelpunt plaatsen of de uiteinden afknippen en ze afzonderlijk presenteren aan de tafelinstellingen.  

Bestrooide ballonnen

Gebruik een set meerkleurige stickers (deze kunt u kopen bij uw plaatselijke kantoorwinkel), schil en plak op een witte ballon. Voor een samenhangende uitstraling gebruikten we stickers die vergelijkbaar waren met de meerkleurige hagelslag die op de rozen werden gebruikt.

Verkrijg de ballonvuurwerk-how-to

strooi-cake-058-d112178.jpg

Gefotografeerd door: Bryan Gardner

Sprinkled Sweets

Het is geen baby besprenkel zonder snoep en traktaties! Voor een klein groepje gasten kunt u een dessertbuffet aanbieden met vanille cupcakes met daarop vlaggen van clip-art en gecoat met klassieke veelkleurige hagelslag. Voor een groter publiek is een strooiboek een showstopper. Onze grillige versie is een vanillecake rijkelijk bekleed in romige meringue buttercream frosting en verpakt met hagelslag, binnen en buiten.

 

Ontvang het Sprinkle Cake Recept

Erin Furey, host van “DIY Style” laat je zien hoe je het maakt en decoreert met deze op spatten geïnspireerde ideeën.