peter rabbit nursery

Gefotografeerd door: Brian W. Ferry

Ontwerpers Rachel en Nick Cope verwachtten hun tweede kind toen Liberty of London het man en vrouw duo vroeg achter het verbluffende Calico Wallpaper en huisartikelen merk Cope, om samen te werken aan drie wallpapers gebaseerd op de Sony Pictures Peter Rabbit Movie. Het paar was meer dan opgewonden.

 

“Ik had de Peter Rabbit-verzameling thuis en bij mijn grootmoeder zodat ik het daar ook kon lezen”, herinnert Rachel zich.

 

[LEARN: Creatieve kinderen opvoeden]

peter rabbit wallpaper

Gefotografeerd door: Met dank aan Cope

De drie patronen bestaan ​​uit Doodle, een zwart-wit schets met kleurprachten, Polka Paw, dieren en pootafdrukken op een roze of blauwe achtergrond, en Toille, een leuke kijk op het traditionele Franse ontwerp met scènes uit de tuin van Farmer McGregor. Het Peter Rabbit-achtergrondpapier verkoopt voor $ 425 / double roll, verkrijgbaar bij studiocope.com.

De lijn bestaat uit drie patronen en het in Brooklyn gevestigde duo heeft de kamer van hun drie jaar oude dochter Willow en hun vier maanden oude zoon River’s kinderkamer met de Doodle-print ingericht. “Willow houdt ervan en is altijd op zoek naar het konijn”, zegt Rachel.

 

We spraken met de recente moeder van twee voor haar tips over het verfraaien van een kinderkamer, met inbegrip van een schattig achtergrondgeluid. Hier neemt ze ons mee door haar ontwerpkeuzes.

 

Comfort is de sleutel

Bij het ontwerpen van een kinderdagverblijf zegt Cope dat het belangrijk is om te onthouden dat je daar veel tijd zult doorbrengen. “Het gaat erom een ​​ruimte te creëren die warm en gastvrij is voor je baby of kind, maar ook voor een plek waar je je thuis voelt.” Cope en haar man kozen voor hun eerste een Eames-rocker, maar voor River koos ze ervoor om de ogen te ontspannen , en ging voor gemak op het lichaam. Copes beveelt ten zeerste aan om een ​​comfortabele schommelings- of zweefvliegstoel te krijgen waar je echt op kunt zitten als je borstvoeding geeft.

Snoo bassinet

Gefotografeerd door: Met dank aan SNOO

Begin met versieren in je derde trimester

Cope begon met het versieren van de kinderkamer in haar derde trimester toen ze thuis was. Dit is ook het moment waarop die “nesting” -driften tot uitbarsting komen. “Je wilt niet te vroeg beginnen,” zegt ze. “In je derde trimester, wanneer je je echt op je baby voelt en gevoeliger bent, zou je betere beslissingen kunnen nemen voor je comfort.” Er is ook zoveel aandacht voor de kinderkamer, maar in het begin zal de baby er echt bij zijn jij, zegt Rachel. Ze gebruiken momenteel River’s kwekerij gedurende de dag, maar ‘s nachts is hij op hun kamer in een SNOO. “Het is de beste slaper op de markt, het is zo mooi ontworpen”, zegt ze. 

[LEARN: Meer over de SNOO]

oeuf shelf nursery

Gefotografeerd door: Brian W. Ferry

Kies meubilair dat groeit met uw kind

Willow is nu drie, maar Cope heeft haar kinderdagverblijf nooit opnieuw ontworpen. “Het is langzaam aan het veranderen en groeit met haar,” zegt ze. Ze kozen de Oeuf Mini-bibliotheek en de Oeuf-wieg die in een bed verandert en net de ruil hebben gedaan. In de afgelopen paar maanden wilde Willow meer persoonlijke details toevoegen en begon het te voelen haar kamer. Ze houdt van dansen, dus ze hebben een Sonos-geluidssysteem waarop ze haar eigen muziek (de ‘Trolls’-soundtrack) kan gebruiken terwijl haar ouders naar iets anders in de andere kamer luisteren. “Het gaat er echt om dat je op je kinderen afstemt en niet zo veel over jezelf doet, maar als je de juiste merken kiest, kan het ook bij je thuis passen.”

 

Kunst voor iedereen

“Door kunst in de kinderkamer te hebben, kun je er ook van genieten”, zegt Rachel. “We hebben een paar prachtige afdrukken gemaakt van gedetailleerde afbeeldingen van het oppervlak van kristallen van heel dichtbij – ze zijn echt aangenaam voor volwassenen en kinderen – en, natuurlijk, het Peter Rabbit-behang.” 

rachel cope portrait with baby on lap

Gefotografeerd door: Dean Kaufman

Blijf weg van iets te kostbaars

“Als je kinderen hebt, moet je het nieuwe normaal accepteren”, adviseert Rachel. Dingen worden rommelig. Vul de ruimte met dingen die niet beschadigd raken als ze vallen, en dat zou niet erg gemist worden als ze breken. Sorry, geen bloemenvazen ​​en potplanten voor nu. In plaats daarvan versieren het echtpaar met veel kussens en een echt zacht tapijt dat ze gemakkelijk oprollen en uit de kamer kunnen halen om schoon te maken. “Als ze leren kruipen, wil je iets zachts voor ze,” zegt Rachel. “We hebben ook een schapenvacht in de babykamer van onze baby voor de buiktijd.”

 

Ga Minimaal … Of Tenminste Probeer

Goed nieuws: je hebt niet zoveel nodig als je denkt. “Met onze eerste baby hadden we zoveel dingen om zelfs maar op straat te gaan”, zegt Rachel. “We zouden laden alsof we drie weken op reis zouden gaan!” Maar met nummer twee realiseerden ze zich dat ze misschien miniem waren. Als ze naar buiten gaan, neemt ze alleen wat ze echt nodig heeft: een rugzak met een zak met twee luiers, doekjes en een reserve-outfit. “Het stelt me ​​in staat om te genieten van de ervaring en me meer als mezelf te voelen”, zegt ze. Hetzelfde geldt voor de kinderkamer: Cope stelt voor om slechts twee swaddle-dekens en burp-kleding te dragen, een comfortabele stoel, een wieg en wieg, een mobiel en mooi kunstwerk. “Houd het simpel”, zegt ze.