Viviva colorsheet paint palette

Gefotografeerd door: Indiegogo

Als schilder, schrijver of maker … weet je eigenlijk nooit waar of wanneer inspiratie zal verschijnen. Maar het is niet bepaald eenvoudig om je canvas, verven en gereedschappen voor vandaag te dragen. Of is het? Het werd nog eenvoudiger met de hulp van een nieuwe verfinnovatie in zakformaat, Viviva Colorsheets genaamd.

 

Wat is Viviva? Als u in uw vrije tijd graag schildert, leert u dat Viviva een klein boekje is dat is samengesteld uit in water oplosbare kleuren die direct drogen bij contact met het papier. Het draagbare verfpalet bestaat uit 16 levendige tinten met de theorie dat de beste tijd om te schilderen is op het moment dat inspiratie toeslaat.

 

[HORLOGE: Dit is een verrassend geruststellend – en eenvoudig! – Manier om te schilderen]

Een beetje geniaal, toch? De compacte kleurenbladen zijn gemaakt door Aditya Vadgaonkar, die geen fulltime schilder is, maar een derdejaars student geneeskunde. Zoals veel creatievelingen, merkte Aditya dat zijn dagelijkse leven veel te hectisch was om deel te nemen aan een van zijn favoriete hobby’s: schilderen. Natuurlijk moest hij er iets aan doen.

 

De verven van Aditya zijn misschien klein, maar ze zijn verrassend met een kleur verzadigd, wat betekent dat je veel kleuropties en veel gebruik krijgt van de inventieve verfsets. De tinten variëren van diep roze tot viridiaan tot pauwblauw. Mooi, toch? Stel je voor wat je kunt creëren terwijl je wacht op je bestelling voor de ochtendkoffie met kleuren als deze binnen handbereik! 

 

Wilt u meer weten? Kijk hoe het werkt: