med104889_1009_sea004.jpg

Probeer iets totaal anders

Droog de aardappel voor een verandering in textuur. Een deel van de allure van de klassieke aardappelsalade komt van de romige consistentie, maar een geroosterde, gegrilde of zelfs gefrituurde aardappelsalade, waar de smakelijke smakelijke piepers krokante, gekarameliseerde, gebruinde vlekken hebben, heeft zijn eigen aantrekkingskracht.

 

ceasar-potato-salad-005-ed110107.jpg

Gefotografeerd door: Bryan Gardner

Dress It Hot

De truc om een ​​aardappelsalade met smaak te infunderen is om hem aan te kleden terwijl de aardappels heet zijn, wat typerend is voor een aardappelsalade in Duitse stijl. Een eenvoudige vinaigrette of zelfs een op zichzelf staande azijn snijdt in pluizige piepers voor een heldere smaak, en probeer zeker andere favoriete saladedressings en -preparaten, zoals een Caesar, terwijl je je salade met no-mayo-aardappelsalade uitbreidt. 

 

Ontvang het Caesar Potato Salad Recept

aardappel salad

Gefotografeerd door: Johnny Miller

Wie zegt dat het allemaal aardappelen moet zijn?

Gooi in niet-traditionele mix-ins voor een nieuwe kijk op smaak. Sla en greens verlichten een aardappelsalade, en het introduceren van andere smaakvolle ingrediënten, zoals spek of gebeitste goederen zoals kappertjes en cornichons, zal unieke smaken brengen op het milde, smaakvolle canvas dat aardappelsalade is. 

 

Ontvang de aardappelsalade met selderij, tuinkers en baconrecept

Kijk hoe Martha en Sarah Carey een aardappel- en olijssalade bereiden: