oscars-clap-board-4788-d112853.jpg

Gefotografeerd door: Mike Krautter

Kondig de genomineerden aan

Een paar weken voor de awardsnacht, moet u al uw A-lijstvrienden uitnodigen. Deze geponste kaarten spellen het uit in grote lichttinten.

 

Bekijk de How-To-procedure voor de Movie Marquee-uitnodiging

oscars-achtergrond-beauty-3947-d112853.jpg

Gefotografeerd door: Mike Krautter

Stel de scène in

Paparazzi en flitsende cameralampen aan de kant, verwelkomen uw gasten met alles wat ze nodig hebben om klaar te zijn voor een rode loper. Zet een leuk fotocabine-station neer, compleet met accessoires zoals blitse kostuumjuwelen, chique smoking strikjes, glinsterende schoenen en flirty tissuepapier boa’s (hier afgebeeld). Ze kunnen tegen deze op glittery gouden lovertjes geïnspireerde achtergrond met een cocktail in de hand poseren.

 

Verkrijg de How-To met de Gold Sequin Photobooth-achtergrond

oscars-clap-board-4774-d112853.jpg

Gefotografeerd door: Mike Krautter

Bites, camera, actie!

Om iedereen naar de buffettafel te sturen, gebruik je een schoolbordmenu dat is vormgegeven als een dakspaan van een regisseur.

 

Verkrijg de Clapboard Menu How-To

wd104284_win09_nfold241n.jpg

Verkleed je tafels

Voor een extra vleugje Tinseltown-flair, plaats je de tafel met strikjes servetten. Om deze vouw te maken, spreidt u een servet voor het diner plat uit. Vouw de tegenoverliggende zijden naar binnen zodat ze elkaar in het midden raken. Vouw vervolgens in het midden weer horizontaal om een ​​smalle, lintachtige vorm te krijgen. Vouw vervolgens korte eindjes in zodat ze elkaar in het midden ontmoeten. Cinch in het midden met een lint in een bijpassende kleur en lijm aan de achterkant.

oscars-server-4757-d112853.jpg

Gefotografeerd door: Mike Krautter

Bioscooptraktaties

Denk aan de nostalgische filmsnacks waar je van houdt, met een volwassen upgrade: popcorn met karamel, kleurrijke snoepjes in de vorm van edelstenen, zoetzure koekenrepen en hartige pinda’s van chili-limoen – alle hapjes die kunnen worden geserveerd in een set van deze schoolbordverzorgingsbril.

 

Verkrijg de Chalkboard Treat Glasses How-To

En de winnaar is…

 

Breng je stem uit

Laat iedereen de winnaars in elke categorie raden van beste foto tot beste actrice in een hoofdrol op een stemming. Tegen het einde van de nacht krijgt degene die de meeste antwoorden voorspelde een eigen prijs.

 

Red Carpet Bingo

Designer-jurken, Harry Winston-juwelen en garderobe “oogen” momenten! In deze versie van bingo houden de spelers alles bij – en de eerste persoon die “BINGO” over de hele linie krijgt, wint!

 

Celebrity Guess Who

Verzamel je gasten voor een ronde van het spel met beroemdheden raden! In dit op teams gebaseerde gezelschapsspel gedragen spelers hun beste celebrity-indrukken in drie rondes. Splits het feest in twee teams en laat iedereen de namen van beroemdheden op 5 stukjes schrijven. Verzamel alle slips in een hoed of kom. Bepaal welk team het eerst gaat. Laat dat team een ​​eerste vrijwilliger kiezen. De vrijwilliger heeft één minuut om zijn / haar team zoveel mogelijk van de slips te laten raden. Hij / zij kan mondelinge aanwijzingen geven of optreden als de beroemdheid. Wanneer de tijd om is, gaat het volgende team. Je kunt bekende filmsterren uit het verleden of het heden gebruiken, maar we houden van de uitdaging om het te degraderen tot de genomineerden van dit jaar.

 

Movie Trivia Quiz

Ben je een echte filmfanaat? Test je kennis (en die van je vrienden) met een ouderwets trivia-spel.

 

Nomineer je beste

In deze game is iedereen een winnaar! Van Best Gekleed tot Meest Onderhoudend, respecteer elk van uw gasten met een overtreffende trap van hun eigen land. Het is geen Oscar, maar het voelt leuk om alles te winnen! Pin de winnaars met zelfgemaakte rozetlinten.

oscars-glas-4768-d112853.jpg

Gefotografeerd door: Mike Krautter

De afterparty

Wanneer de winnaars naar het podium worden geroepen en de acceptatie speeches beginnen, vergeet dan niet om de bubbels uit te breken! Ons aanbevolen drankje naar keuze is de Midnight Royale, een klassieke champagnecocktail, die (leuk feit!) Een cameo-uitstraling heeft in ‘Casablanca’ en ‘Godfather II’. Serveer ze met klatergoudroerders en in deze vergulde lowball-bril, en het is een perfecte toast op de Oscars. 

 

Verkrijg de Gilded Lowball Glasses How-To